[Dicutat tina tulisan lengkep ku Nicolette Hylan-King]

Dina akhir Désémber, Jon Olson bakal nyimpulkeun karirna 23 taun salaku juara peer tutoring dina nyerat di Penn State. Salaku profésor gaul nyerat di Jurusan Bahasa Inggris sareng sarjana di tempat cicingna pikeun nyerat sareng komunikasi di Penn State Learning, Olson parantos ngabimbing generasi tutor peer dina nyerat sareng ngawangun téori sareng prakték anu nungtun pusat nyerat Penn State.

Kontribusi Olson kana bidang administrasi program nyerat sareng bimbingan peer dina nyerat parantos dikenal ku sababaraha janji sareng penghargaan anu bergengsi. Anjeunna janten présidén Asosiasi Pusat Penulisan Internasional ti 2003-05. Anjeunna nampi NCPTW's Ron Maxwell Award pikeun Distinguished Kepemimpinan dina Ngamajukeun Prakték Pembelajaran Kolaborasi peer Tutors in Writing (2008) sareng International Writing Center Association's Muriel Harris Outstanding Service Award (2020).