Kaping: Rebo, 7 April 2021 ti 10 énjing ka 4:15

program: Punten tingali teh 2021 Program Kolaborasi IWCA Online kanggo inpormasi ngeunaan sési individu.

modeu: Sesi Zum Sinkronisasi sareng Pidéo Asynchronous. Pikeun pedoman ngeunaan ngembangkeun presentasi langsung atanapi anu teu tiasa diaksés, tingali dina Pitunjuk aksés jauh ti IWCA.

daptaran: $ 15 pikeun propésional; $ 5 pikeun murid. Didatangan iwcamembers.org pikeun ngadaptar. 

  • Upami anjeun sanés anggota, anjeun mimitina kedah gabung sareng organisasi. Didatangan iwcamembers.org pikeun ngiluan organisasi.
    • Kaanggotaan murid nyaéta $ 15.
    • Kaanggotaan propésional nyaéta $ 50. 
    • Kusabab sési paripurna urang khususna aya hubunganana sareng WPAs, kami ngundang WPAs sanés nyerat pikeun ngiringan organisasi dina tingkat kaanggotaan murid ($ 15) pikeun kaanggotaan sadinten pikeun ngiringan Kolaborasi. Saatos gabung, aranjeunna kedah ngadaptar pikeun acara dina tingkat propésional ($ 15).

Paripurna sidang ku Courtney Adama Wooten, Jacob Babb, Kristi Murray Costello, sareng Kate Navickas, éditor ti Hal-hal Anu Kami Laksanakeun: Strategi Ngenalkeun sareng Negosiasi Buruh Émosional dina Administrasi Program Nulis 

Samet: Dr Genie Giaimo, Middlebury College, sareng Yanar Hashlamon, Universitas Negeri Ohio

poko: Kontak Zona dina Karya Pusat Nulis 

Dina pengertian anu ideal, zona kontak mangrupikeun rohangan dimana urang mendakan konsensus sareng kamiripan diantara bédana. Kanyataanna, urang Tujuan tapi sigana henteu kéngingkeunana. Di tengah trauma ayeuna anu dialaman ku pendatang dina iklim politik urang, penting pikeun mikawanoh yén rohangan pertumbuhan sareng kasempetan pikeun sababaraha mangrupikeun ruang garapan sareng pangaluaran pikeun anu sanés. Tanah kasempetan hiji kelompok nyaéta pangusiran anu sanés.  

Terus diémutan ieu, kami ngajukeun yén zona kontak mangrupikeun modél anu pas pikeun ngajalajah tegangan dina karya pusat téorina sareng tiori. Zona kontak mangrupikeun "rohangan sosial dimana budaya patepung, bentrok, sareng silih udagan, sering dina kontéks hubungan kakuatan anu henteu pisan asymmetrical" (Pratt 607). Dina karya Pusat Nulis, zona kontak parantos dikintunkeun ku sajumlah sarjana salami dua dasawarsa ka tukang, ngabentuk pusatna salaku "kawasan perbatasan," atanapi zona kontak linguistik, multikultural, sareng antardisipliner (Severino 1994; Bezet 2003; Sloan 2004; Monty 2016 ). Sarjana anu sanés parantos nyusun pusat tulisan salaku zona kontak kritis sareng postkolonial pikeun panulis anu marginalisasi pikeun nempatkeun diri dina hubunganana sareng wacana anu dominan (Bawarshi sareng Pelkowski 1999; Wolff 2000; Kain 2011). Romeo García (2017) nyerat yén zona kontak Pusat Nulis sering teuing ditepikeun salaku statis sareng ngagambarkeun kateusaruaan salaku konflik anu dibereskeun atanapi ahistorical pikeun direngsekeun atanapi diakomodir (49). Pikeun nyiptakeun rohangan anu langkung saé, urang kedah nalungtik ketegangan dina padamelan urang sareng nyanghareupan zona kontak salaku pergeseran sareng dumasar sajarah. Sejarah sareng rohangan ketidakadilan nyebatkeun perhatosan urang kana kumaha korporasiisasi institusional sareng penghematan ngabentuk tenaga kerja urang; kumaha prakték sareng tiori tiasa saling bertentangan dina padamelan urang; kumaha padamel anu paling rentan sareng klien urang ngalaman pusat nyerat sareng prakték pusat nyerat; sareng kumaha struktur organisasi mangaruhan papacangan étika dina pedagogi pusat nyerat. Kalayan kecap séjén, urang kedah nimbangkeun kumaha zona kontak di jero sareng pusat tulisan di sakurilingna, sapertos lembaga anu langkung lega, Nagara, pamaréntah, sareng struktur kakuatan sanésna mangaruhan tenaga kerja sareng prakték urang.