Peta pantai anu kalebet kapamingpinan, penilaian, kemitraan, sareng perencanaan stratégis.

Logistik Acara

Kaping: June 14-18, 2021

modeu: maya

Ihtisar program

IWCA Summer Institute taun ayeuna tiasa dijumlahkeun dina opat kecap: virtual, global, fléksibel, sareng tiasa diaksés. Gabung sareng kami pikeun munggaran anu mimiti panas Summer Institute 14 Juni, 18! SI sacara tradisional mangrupikeun waktos pikeun jalma-jalma kabur ti dinten-ka-dinten sareng kumpul salaku kohort, sareng sedengkeun dugi ka mana anjeun jauh tina dinten-ka-poé terserah anjeun, cohort taun ayeuna bakal resep kasempetan pikeun ampir nyambung sareng ahli pusat nyerat di panjuru dunya. Sadaya bengkel bakal dilaksanakeun ngalangkungan interaktif, platform streaming langsung sareng bakal sayogi kanggo dongkap sacara teu sinkron. Salaku tambahan, kusabab biaya anu langkung handap pikeun hosting SI ampir, pendaptaran ngan ukur $ 2021 (biasana, pendaptaran $ 400), anu ngajantenkeun SI taun ieu paling ékonomis. Siga di sababaraha taun ka pengker, pamilon tiasa percanten kana pangalaman kalebet campuran lokakarya, waktos proyék mandiri, bimbingan hiji-hiji sareng kelompok alit, sambung sareng anggota kohort, sareng permainan anu tujuanna. Jadwal rinci payun. 

Jadwal Harian ku Zona Waktos

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan naon anu parantos direncanakeun ku panitia sareng pamimpin sési, punten perhatoskeun jadwalna, anu nyayogikeun rencana perjalanan dinten-dinten, jam-jam. Pikeun genah anjeun, éta parantos dikustomisasi pikeun 4 zona waktos anu sanés. Upami anjeun henteu disayogikeun di dieu, mangga kontak ka panitia, anu bakal nyayogikeun anjeun hiji khusus pikeun lokasi anjeun.

Waktos Wétan

Waktos Pusat

Waktos Gunung

Waktu Pasipik

Rincian ngadaptar 

Deadline pendaptaran: 23 April di iwcamembers.org. Pendaptaran diwatesan pikeun 40 anggota munggaran anu ngalamar.

Fee Pendaftaran: $ 400.

waragad bantuan: Hibah terbatas sayogi pikeun anggota anu ngalamar dugi ka 23 April sareng nunjukkeun kabutuhanana.

Kawijakan ngabalikeun duit: Pengembalian dana lengkep bakal sayogi dugi ka 30 dinten sateuacan acara (14 Méi), sareng satengah pengembalian dana bakal sayogi dugi ka 15 dinten saacan acara (30 Méi). Henteu aya pamulangan anu sayogi saatos saatos éta.

Punten emailkeun patarosan ka Kelsey Hixson-Bowles or Joseph Cheatle.

Samet samet

Kelsey Hixson-Bowles (Universitas Lembah Utah) parantos damel di pusat nyerat salami sabelas taun, dimimitian salaku tutor peer sarjana. Anjeunna ayeuna janten Asistén Profesor Sastra & Komposisi ogé Diréktur Fakultas Universitas Nulis Universitas Lembah Utah (UVU). Kelsey mangrupikeun Perwakilan Nagara Utah dina dewan RMWCA sareng parantos ngalayanan dewan MAWCA ogé lulusan ko-éditor The peer Review. Kapentingan panilitianna kalebet kajian pusat nyerat, alih diajar, watek kana nyerat, sareng kaadilan sosial di pusat nyerat sareng ruang kelas nyerat. Publikasi anyar kaasup "Ngajar tutor: Kamampuh diri sareng hubungan antara bimbingan sareng nyerat," (Kumaha Urang Ngajarkeun Tuturus Tulisan: A WLN Kumpulan Digital Diédit) sareng “Teuing yakin atanapi henteu cekap percanten? Sakilas kuantitatif nyerat tulisan tutor sareng tutor kamampuan nyalira, ”(Praxis: Jurnal Pusat Nulis). Kelsey kéngingkeun Ph.D. ti Indiana University of Pennsylvania sareng MA sareng BA na ti Kansas State University. Di luar kagiatan akademikna, Kelsey nyéépkeun waktosna pikeun nyéépkeun waktos, ngajajah sagala rupa seni serat, maénkeun kaulinan dewan strategi, sareng nyéépkeun waktos sareng pasanganna, balita, sareng campuran collie angon / wates Belanda.  

Joseph Cheatle nyaéta Diréktur Pusat Nulis sareng Média di Iowa State University di Ames, Iowa. Anjeunna sateuacanna nyaéta Diréktur Mitra The Writing Center di Michigan State University sareng parantos damel salaku konsultan profesional di Case Western Reserve University sareng konsultan mahasiswa lulusan di Miami University. Proyék panilitianna ayeuna fokus kana dokuméntasi sareng penilaian di pusat nyerat; khususna, anjeunna resep ningkatkeun efektivitas prakték dokuméntasi urang ayeuna pikeun nyarios langkung épéktip sareng ka pemirsa anu langkung lega. Anjeunna mangrupikeun bagian tina tim panilitian anu ningali dokuméntasi pusat nyerat anu nampi Asosiasi Pusat Penulisan Internasional Pinunjul

pamingpin

Neisha-Anne S Héjo (Universitas Amérika) mangrupikeun Fakultas Sasama pikeun Program Frederick Douglass Distinguished sareng Diréktur Pelayanan Pendukung Siswa Akademik sareng Pusat Penulisan di Universitas Amérika di Washington, DC. Anjeunna parantos damel salaku konsultan nyerat, koordinator tutor, asisten diréktur sareng diréktur gaul. Anjeunna ngajar di kelas American University Experience 2 anu unik pikeun Universitas Amérika. Kelas ieu parantos diciptakeun ku dosen AU, staf sareng murid salaku ajakan pikeun mastikeun yén keragaman, kaasupan, ucapan bébas sareng kabébasan éksprési mangrupikeun bagian tina kurikulum inti. Neisha-Anne mangrupikeun orator multidialectal sareng panulis anu bangga tina akarna. di Barbados sareng Yonkers, NY. Anjeunna mangrupikeun sekutu anu sanés ngainterogasi sareng ngajajah panggunaan basa urang saréréa salaku sumber anu parantos langkung saé nyarios sorangan sareng batur. Anjeunna parantos diterbitkeun dina praktek jeung Jurnal Writing Center; anjeunna gaduh bab buku anu bakal datang di Téori sareng Metode Studi Pusat Nulis: Pitunjuk Praktis, Pusat Nulis Intersectional: Sora tina Résistansi jeung Pendekatan Rupa-rupa Pangajaran, Diajar, sareng Nulis Ngalangkungan Kurikulum: IWAC dina 25. Anjeunna parantos masihan catetan konci di IWCA, IWAC sareng Asosiasi Pusat Nulis Baltimore. Neisha-Anne ogé nuju damel dina bukuna Lagu From A Caged Bird.

Elizabeth Bokét (Universitas Fairfield)mangrupikeun profésor basa Inggris sareng diréktur Pusat Nulis di Fairfield University di Fairfield, CT. Anjeunna panulis Tempat Deukeut Jalur jeung Sora ti Pusat Nulis jeung ko-panulis Pusat Nulis Sapopoé: Komunitas Prakték, sadayana diterbitkeun ku Utah State University Press. Anjeunna ngagaduhan dua istilah salaku ko-editor ti Jurnal Writing Center, Sareng anjeunna mangrupikeun dua kali panarima tina International Writing Centers Association Pinunjul Panalitian Award. Beasiswa na parantos muncul dina seueur jurnal sareng koleksi anu diédit, kalebet Bahasa Inggris Perguruan Tinggi, Komposisi Kampus sareng Komunikasi, Jurnal Writing Center, sarta WPA: Administrasi Program Nulis. Nonfiksi kréatipna parantos diterbitkeun dina 100 Carita Kecap, Jalma Anu Dipelak Pinuh, Pait Kidul, sarta Perumahan Bumi