IWCA Affiliates mangrupikeun kelompok anu parantos netepkeun hubungan resmi sareng IWCA; seuseueurna mangrupikeun asosiasi pusat nyerat régional anu ngaladénan lokasi-lokasi géograpis khusus. Grup anu resep janten afiliasi IWCA tiasa ningali prosedur di handap sareng konsultasi sareng Présidén IWCA.

Afiliasi IWCA ayeuna

Afrika / Wétan Tengah

Pusat Pertulisan Wétan Tengah / Afrika Kalér

Kanada

Asosiasi / Asosiasi Pusat Penulisan Kanada Canadienne des centres de rédaction

Eropa

Asosiasi Pusat Nulis Éropa

Amérika Latin

La Red Latino Americana de Centros y Programas de Escritura

Amérika Sarikat

Wétan Tengah

Konperénsi Tutor Tulisan Colorado sareng Wyoming

Atlantik Tengah

Midwest

kalér

Pasifik Kulon

Gunung Rocky

South Central

Tenggara

Kalér Kalér

Southern California

nu lain

GSOLE: Global Society of Online Literacy Pendidik

SSWCA: Asosiasi Pusat Menulis Sekolah Menengah

Janten Afiliasi IWCA (tina Hukum IWCA)

Fungsi organisasi Pusat Nulis afiliasi nyaéta nyayogikeun para ahli pusat nyerat lokal, khususna tutor, kasempetan pikeun patepung sareng tukeur ideu, pikeun nampilkeun makalah, sareng ngiringan ngiringan konperénsi propinsi di daérahna supados waragad perjalanan henteu ngalarang.

Pikeun ngahontal tujuan ieu kalayan saé, apiliasi kedah, sahenteuna, netepkeun kriteria ieu dina sataun mimiti afiliasi IWCA maranéhna:

  • Ngayakeun konperénsi rutin.
  • Ngaluarkeun panggilan pikeun usulan konperénsi sareng ngumumkeun tanggal konperénsi dina publikasi IWCA.
  • Perwira terpilih, kalebet wawakil dewan IWCA. Patugas ieu sahenteuna bakal aktip dina daptar dewan sareng cita-cita bakal ngahadiran rapat dewan sakumaha mungkin.
  • Tulis konstitusi anu aranjeunna kirimkeun ka IWCA.
  • Nyayogikeun IWCA laporan organisasi apiliasi nalika ditaros, kalebet daptar kaanggotaan, inpormasi kontak pikeun anggota dewan, tanggal konperénsi, panyatur atanapi sési, kagiatan sanés.
  • Ngajaga daptar kaanggotaan aktip.
  • Komunikasi sareng anggota ngalangkungan daptar distribusi aktip, halaman wéb, listserv, atanapi buletin (atanapi gabungan tina hartosna ieu, mekar sakumaha téknologi ngamungkinkeun).
  • Ngadegkeun rencana ko-panilitian, bimbingan, jejaring, atanapi ngahubungkeun anu ngundang sutradara pusat nyerat anu anyar sareng para profesional kana komunitas sareng ngabantosan aranjeunna mendakan jawaban tina patarosan dina karyana.

Salaku imbalanna, apiliasi bakal nampi dorongan sareng bantosan ti IWCA, kalebet pambayaran taunan kanggo mayunan biaya panyatur konci konperénsi (ayeuna $ 250) sareng inpormasi kontak pikeun poténsial anggota anu cicing di daérah éta sareng kagolongkeun IWCA.

Upami afiliasi henteu tiasa nyumponan sarat minimal anu didaptarkeun di luhur, présidén IWCA kedah nalungtik kaayaan sareng masihan rekomendasi ka dewan. Dewan tiasa nangtoskeun organisasi apiliasi ku sora mayoritas dua per tilu.