Bates waktos: 15 Januari sareng 15 Juli unggal taun

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) berfungsi pikeun nguatkeun komunitas pusat tulisan ngaliwatan sagala kagiatanana. IWCA nawiskeun Grant Panilitianana pikeun ngadorong sarjana pikeun nerapkeun sareng majukeun téori sareng metode anu aya atanapi nyiptakeun élmu anyar. Hibah ieu ngadukung proyék kuantitatif, kualitatif, teoritis, sareng terapan anu pakait sareng panilitian pusat panilitian sareng aplikasi.

Sanaos dana perjalanan sanés tujuan utami tina hibah ieu, kami parantos ngadukung perjalanan salaku bagian tina kagiatan panilitian khusus (sapertos iinditan ka situs khusus, perpustakaan atanapi arsip pikeun ngalaksanakeun panilitian). Dana ieu henteu ditujukeun pikeun ngadukung perjalanan konperénsi hungkul; tibatan perjalanan kedah janten bagian tina program panilitian anu langkung ageung anu ditetepkeun dina paménta hibah. (Hibah Travel sayogi pikeun Konperénsi Taunan IWCA sareng Summer Institute.)

(Punten perhatoskeun: Pelamar anu milari dukungan kanggo tés sareng disertasi henteu pantes pikeun hibah ieu; tibatan, aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Ben Rafoth Pascasarjana Grant atawa Grant Disertasi IWCA.)

panghargaan

Nu ngadaptar tiasa ngadaptar dugi ka $ 1000. CATETAN: IWCA ngagaduhan hak pikeun ngarobih jumlahna.

aplikasi

Paket aplikasi lengkep bakal ngandung barang-barang ieu:

  • Surat panutup anu ditujukeun ka ketua Komite Hibah Panilitian anu ayeuna; hurup kedah ngalakukeun ieu:
  1. Nyungkeun pertimbangan IWCA ngeunaan aplikasi éta
  2. Perkenalkeun pelamar sareng proyék
  3. Kalebet buktina Déwan Panalitén Lembaga (IRB) atanapi persetujuan déwan étika sanés. Upami anjeun henteu aya hubunganana sareng lembaga anu sapertos prosés, mangga dugi ka Kursi Hibah sareng Penghargaan pikeun bimbingan
  4. Sebutkeun kumaha artos hibah bakal dianggo (bahan, perjalanan panilitian dina prosés, fotokopi, ongkos kirim, jst.)
  • Ringkesan Proyék: 1-3 halaman kasimpulan proyék anu diusulkeun, patarosan sareng tujuan panilitianana, metode, jadwal, status ayeuna, sareng sajabana. Pilarian proyék dina literatur anu aya hubunganana sareng anu aya.
  • Curriculum vitae

Anu nampi hibah teras satuju yén aranjeunna bakal ngalakukeun hal ieu:

  • Ngahargaan dukungan IWCA dina presentasi atanapi publikasi tina hasil panilitian anu dihasilkeun
  • Teruskeun ka IWCA, dina ngurus ketua Panitia Panawaran Panilitian, salinan hasil publikasi atanapi presentasi
  • Berkas laporan kamajuan ka IWCA, dina ngurus ketua Panitia Panawaran Panilitian, alatan dina dua belas bulan saatos nampi artos hibah. Saatos réngsé proyek, kirimkeun laporan proyék akhir ka Déwan IWCA, dina ngurus ketua panitia Hibah Panilitian
  • Pikirkeun pisan pikeun ngirimkeun naskah dumasar kana panilitian anu dirojong kana salah sahiji publikasi anu aya hubunganana sareng IWCA, WLN: A Journal of Writing Center Scholarship, The Writing Center Journal, atanapi ka International Writing Centres Association Press. Daék digawé sareng éditor sareng paninjau pikeun ngarévisi naskah pikeun kamungkinan diterbitkeun

proses

Tenggat waktos Proposal nyaéta 15 Januari sareng 15 Juli. Saatos unggal tenggat waktos, ketua Panitia Panawaran Panilitian bakal neraskeun salinan paket lengkep ka anggota panitia kanggo pertimbangan, diskusi, sareng sora. Ngalamar tiasa ngarepkeun béja 4-6 minggu tina nampi bahan aplikasi.

Peraturan

Ketetapan di handap ieu patuh kana proyék anu dirojong: Sadaya aplikasi kedah dilakukeun ngaliwatan portal IWCA. Kiriman kedah réngsé ku Januari 15 atanapi Juli 15 gumantung kana siklus hibah. Kanggo inpormasi atanapi patarosan langkung seueur, hubungi ketua Panitia Hibah Panaliti ayeuna, Kat Bell, kmbell@ucsd.edu

Panarima

1999 Irene Clark, "Perspéktip Siswa-Tutor ngeunaan Dirékum / Non-Diréktif Terusan"

2000 Beth Rapp Young, "Hubungan Antara Bedana Individu dina Ngagantungkeun, Umpan Balik Babaturan, sareng Sukses Nulis Siswa"

Elizabeth Boquet, "A Study of the Rhode Island College Writing Center"

2001 Carol Chalk, "Gertrude Buck sareng Pusat Penulisan"

Neal Lerner, "Milarian Robert Moore"

Bee H. Tan, "Nyusun Modél Lab Nulis Online pikeun Murid ESL Tersier"

2002 Julie Eckerle, Karen Rowan, sareng Shevaun Watson, "Ti Siswa Pascasarjana dugi ka Administrator: Modél Praktis pikeun Pembinaan sareng Pengembangan Profesional dina Pusat Nulis sareng Program Nulis"

2005 Pam Cobrin, "Pangaruh Visi Tutor Hasil Révisi Siswa" Frankie Condon, "Ékstrakurikuler pikeun Pusat Nulis"

Michele Eodice, "Ékstrakurikuler pikeun Pusat Nulis"

Neal Lerner, "Nalungtik Sejarah Laboratorium Nulis di Universitas Minnesota General College sareng Klinik Nulis di Dartmouth College"

Gerd Brauer, "Ngadegkeun Wacana Transatlantik ngeunaan Pedagogi Nulis Sakola Kelas (sareng Pusat Bacaan)"

Paula Gillespie sareng Harvey Kail, "Proyék Alumni Tutor Peer"

ZZ Lehmberg, "Pakasaban Pangalusna di Kampus"

2006 Tammy Conard-Salvo, "Cicih Cacat: Téks pikeun Parangkat Lunak Téks dina Pusat Nulis"

Diane Dowdey sareng Frances Crawford Fennessy, "Nangtukeun Kasuksésan dina Pusat Nulis: Ngembangkeun Pedaran Kandel"

Francis Fritz sareng Jacob Blumner, "Proyek Umpan Balik Fakultas"

Karen Keaton-Jackson, "Ngadamel Konéksi: Ngajalajah Hubungan pikeun Amérika Afrika sareng Siswa Anu Warna sanés"

Sarah Nakamura, "Siswa ESL anu dididik internasional sareng US di Pusat Nulis"

Karen Rowan, "Pusat Penulisan di Lembaga Pelayanan minoritas" Natalie Honein Shedhadi, "Persepsi Guru, Kabutuhan Nulis, sareng Pusat Nulis: Studi Kasus"

Harry Denny sareng Anne Ellen Geller, "Pedaran Variabel Anu mangaruhan Pusat Profesional Pusat Nulis Karir"

2007 Elizabeth H. Boquet sareng Betsy Bowen, "Ngokolakeun Pusat Menulis Sekolah Menengah: Studi Panilitian Kolaboratif"

Dan Emory sareng Sundy Watanabe, "Ngamimitian Pusat Nulis Satelit di Universitas Utah, Pusat Sumber Daya India Amérika"

Michelle Kells, "Nulis Ngeunaan Budaya: Ngalatih Siswa Ragam Etnolinguistik"

Moira Ozias sareng Therese Thonus, "Ngamimitian Beasiswa pikeun Pendidikan Tutor Minoritas"

Tallin Phillips, "Ngiringan Paguneman"

2008 Rusty Carpenter sareng Terry Thaxton, "Panilitian Maca sareng Maca dina 'Panulis dina Gerak'"

Jackie Grutsch McKinney, "A Visi Periferal Pusat Nulis"

2009 Pam Childers, "Milarian Modél pikeun Program Fellows Nulis Sekolah Menengah"

Kevin Dvorak sareng Aileen Valdes, "Nganggo basa Spanyol nalika Ngabimbing Bahasa Inggris: Studi Sesi Tutoring Pusat Penulis Ngalibatkeun Tutor Dwibasa sareng Murid"

2010 Kara Northway, "Nalungtik Meunteun Siswa Épéktipitas Konsultasi Pusat Menulis"

2011 Pam Bromley, Kara Northway, & Elina Schonberg, "Iraha Sesi Puseur Nulis Jalan? Survisi Palang-Institusi Ngajién Kapuasan Siswa, Pangalihan Pangetahuan, sareng Idéntitas "

Andrew Rihn, "Siswa Gawé"

2012 Dana Driscoll & Sherry Wynn Perdue, "Panilitian RAD di Pusat Nulis: Sakumaha Seueur, Ku Saha, sareng kalayan Métode Naon?"

Christopher Ervin, "Studi Étnografi ti Coe Writing Center"

Roberta D. Kjesrud & Michelle Wallace, "Patanyaan Pitarosan salaku Alat Pedagogis dina Nulis Konperénsi Pusat"

Sam Van Horn, "Naon Hubungan Antara Révisi Siswa sareng Pamakéan Pusat Nulis Disiplin-Husus?"

Dwedor Ford, "Nyiptakeun Spasi: Gedong, Nganyarkeun, sareng Ngadukung Pusat Nulis di HBCUs di Karolina Kalér"

2013 Lucie Moussu, "Pangaruh jangka panjang Sesi Pangaosan Puseur Nulis"

Claire Laer sareng Angela Clark-Oats, "Ngembangkeun Prakték Pangsaéna pikeun Pangrojong Téks Mahasiswa Multimodal sareng Visual dina Pusat Nulis: Studi Pilot"

2014 Lori Salem, John Nordlof, sareng Harry Denny, "Ngartos Kabutuhan sareng Harepan Siswa Kelas Kerja Kelas dina Nulis Pusat"

2015 Fajar Fels, Clint Gardner, Maggie Herb, sareng Lila Naydan, pikeun panilitianna ngeunaan kaayaan kerja garis non-ulayat, padamel pusat tulisan kontingen.

2016 Jo Mackiewicz pikeun buku anu bakal datang Nulis Talk Meuntas Waktos

Travis Webster, "Dina Jaman Post-DOMA sareng Pulsa: Nyukcruk Kahirupan Profesional Administrator Pusat Nulis LGBTQ."

2017 Julia Bleakney sareng Dagmar Scharold, "Guru Mentor vs Pembimbing Berbasis Jaringan: Studi ngeunaan Pementoran Profesional Pusat Nulis."

2018: Michelle Miley: "Ngagunakeun Étnografi Institusi pikeun Mapaykeun Persepsi Siswa ngeunaan Pusat Nulis sareng Nulis."

Noreen Lape: "Internasionalisasi Pusat Penulisan: Ngembangkeun Pusat Nulis Multilingual."

Genie Giaimo, Christine Modey, Candace Hastings, sareng Joseph Cheatle pikeun "Nyiptakeun Repository Dokumén: Naon Sesi Catetan, Bentuk Intake, sareng Dokumén Anu Séi Anu Bisa Nyaritakeun Kami Ngeunaan Karya Pusat Nulis."

2019: Andrea Rosso Efthymiou, Universitas Hofstra, "Tutor salaku Panaliti Sarjana: Ngukur Pangaruh tina Karohan Dipanjangkeun Tutor Pusat Nulis"

Marilee Brooks-Gillies, Indiana University-Purdue University-Indianapolis, "Ngupingkeun Sakur Pangalaman: Pendekatan Rétorika Budaya pikeun Ngartos Dinamika Daya dina Pusat Nulis Universitas"

Rebecca Day Babcock, Alicia Brazeau, Mike Haen, Jo Mackiewicz, Rebecca Hallman Martini, Christine Modey, sareng Randall W. Monty, "Writing Center Data Repository Project"

2020: Julia Bleakney, R. Mark Hall, Kelsey Hixon-Bowles, Sohui Lee, sareng Nathalie Singh-Corcoran, "IWCA Summer Institute Alumni Research Study, 2003-2019"

Amy Hodges, Maimoonah Al Khalil, Hala Daouk, Paula Habre, Inas Mahfouz, Sahar Mari, Mary Queen, "Databés Panilitian Bilingual pikeun Pusat Nulis di Daérah MENA"