Anggota komunitas Pusat Penulis diulem pikeun nyalonkeun buku / karya utama ngeunaan téori pusat nyerat, prakték, panilitian, sareng sajarah pikeun IWCA Award Pinunjul Buku.

Buku anu dicalonkeun atanapi padamelan utama kedahna diterbitkeun dina taun kalénder 2020. Boh karya pangarang tunggal sareng kolaborasi-pangarang, ku sarjana dina sagala tahap karir akademikna, diterbitkeun dina cetak atanapi dina bentuk digital, tiasa kéngingkeun penghargaan. Nominasi diri henteu ditampi, sareng masing-masing nominator tiasa ngalebetkeun hiji nominasi waé. Nominasi kedah janten anggota IWCA dina jabatan anu hadé. Pikeun damel sareng sababaraha panulis, sahenteuna hiji panulis kedah janten anggota IWCA ayeuna. Upami individu anu ditunjuk sanés anggota ayeuna, Komite Award bakal ngahubungi pikeun ningali naha aranjeunna badé dianggap

Buku atanapi padamelan utama kedahna

  • Ngadamel kontribusi anu penting pikeun beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.
  • Ngungkulan hiji atanapi langkung masalah anu dipikaresep jangka panjang ka pangurus pusat nyerat, ahli teori, sareng praktisi.
  • Ngabahas téori, prakték, atanapi kawijakan anu nyumbang kana langkung nguntungkeun karya pusat nyerat.
  • Témbongkeun kapekaan kana kontéks anu aya dimana pusat nyeratna aya sareng beroperasi.
  • Ngagambarkeun kualitas nyerat anu narik sareng bermakna.
  • Ngawula salaku wawakil anu kuat tina beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.
  • Diterbitkeun dina sataun sateuacan taun penghargaan (mis. Pikeun pangajen 2019, buku éta kedah ngagaduhan tanggal hak cipta taun 2018).

2021 Prosés Nominasi: Nominasi kedah nyertakeun serat atanapi pernyataan henteu langkung ti 400 words ngaguratkeun kumaha pagawéan anu dicalonkeun minuhan kriteria penghargaan di luhur. Kirim nominasi kana Kursi Award Buku, Nicole Caswell (caswelln@ecu.edu). Nominasi bakal ditampi dugi ka 31 Méi 2021.

Panarima

2021: Shannon Madden, Michele Eodice, Kirsten T. Edwards, sarta Alexandria Lockett, redaktur. Diajar tina Pangalaman Hirupna Panulis Mahasiswa Pascasarjana. Universitas Negeri Utah Press, 2020.

2020: Laura Greenfield, Pusat Nulis Radikal Praxis: Paradigma pikeun Dursasana Politik Étika. Universitas Negeri Utah Press, 2019.

2019: Jo Mackiewicz, Talk Center Ngobrol Langkung Waktos: Studi Campuran-Padika. Rout2018, XNUMX. Nyitak.

Harry C. Denny, Robert Mundy, Liliana M. Naydan, Richard Sévère, jeung Anna Sicari (Éditor), Kaluar di Pusat: Kontroversi Umum sareng Perjoangan Swasta. Logan: Utah State UP, 2018. Nyitak.

2018: R. Mark Hall, Sakitar Téks Karya Pusat Nulis Logan: Utah Propinsi UP, 2017. nyitak.

2017: Nikki Caswell, Rebecca Jackson, sarta Jackie Grutsch McKinney. Kahirupan Diréktur Pusat Nulis. Logan: Utah State UP, 2016. Nyitak.

Jackie Grutsch McKinney. Strategi pikeun Panilitian Pusat Nulis. Parlor Pencét, 2016.

2016: Tiffany Rousculp. Rétorika Hormat. NCTE Pencét, SWR Series. 2015.

2014: Jackie Grutsch McKinney. Visi Periferal pikeun Pusat Nulis. Logan: Utah Propinsi UP, 2013. nyitak.

2012: Laura Greenfield jeung Karen Rowan (Éditor). Pusat Nulis sareng Rasisme Anyar: Panggilan pikeun Dialog Berkelanjutan sareng Parobihan. Logan: Utah State UP, 2011. Nyitak.

2010: Neal Lerner. Gagasan Laboratorium Nulis. Carbondale: Kidul Illionis UP, 2009. Nyitak.

2009: Kevin Dvorak jeung Shanti Bruce (Éditor). Pendekatan Kreatif pikeun Karya Pusat Nulis. Cresskill: Hampton, 2008. Nyitak.

2008: William J. Macauley, JR., sarta Nicholas Mauriello (Éditor). Kecap Marginal, Karya Marginal?: Ngalatih Akademi dina Karya Pusat Nulis. Cresskill: Hampton, 2007. Nyitak.

2007: Richard Kent. Pitunjuk Pikeun Nyiptakeun Pusat Nulis Siswa: Kelas 6-12. New York: Peter Lang, 2006. Nyitak.

2006: Candace Spigelman jeung Laurie Grobman (Éditor). Di Lokasi: Téori sareng Prakték dina Tuturus Tulisan Dumasar Kelas. Logan: Utah State UP, 2005. Nyitak.

2005: Shanti Bruce jeung Ben Rafoth (Éditor). Panulis ESL: Pitunjuk pikeun Tutor Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 2004. Nyitak.

2004: Michael A. Pemberton jeung Joyce Kinkead (Éditor). Pusat Bakal Ngagaduhan: Perspektif Kritik ngeunaan Beasiswa Pusat Nulis. Logan: Utah Propinsi UP, 2003. nyitak.

2003: Paula Gillespie, Alice Gillam, Lady Falls Brown, jeung Byron cicing (Éditor). Panilitian Pusat Nulis: Ngalegaan Paguneman. Mahwah, NJ: Erlbaum, 2002. Nyitak.

2002: Jane Nelson jeung Kathy Evertz (Éditor). Politik Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / BoyntonCook, 2001. Nyitak.

2001: Cindy Johanek. Ngarang Panilitian: Paradigma Kontekstualis pikeun Rétorika sareng Komposisi. Logan: Utah Propinsi UP, 2000. nyitak.

2000: Nancy Maloney Grimm. Niat Saé: Pusat Nulis Ngerjakeun Postmodern Times. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 1999. Nyitak.

1999: Eric Hobson (Éditor). Kabel Pusat Tulis. Logan: Utah Propinsi UP, 1998. nyitak.

1997: Christina Murphy, Hukum Joe, sarta Steve Sherwood (Éditor). Pusat Nulis: Buku Pustaka Anu Disematkeun. Westport, CT: Greenwood, 1996. Nyitak.

1996: Joe Law & Christina Murphy, eds., Karangan Landmark ngeunaan Pusat Nulis. Davis, CA: Hermagoras, 1995. Nyitak.

1995: Joan A. Mullin jeung Ray Wallace (Éditor). Persimpangan: Téori-Prakték di Pusat Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1994. Nyitak.

1991: Jeanne Simpson jeung Ray Wallace (Éditor). Pusat Nulis: Pitunjuk Anyar. New York: Garland, 1991. Nyitak.

1990: Pamela B. Farrell. Pusat Nulis SMU: Ngadegkeun sareng Ngajaga Hiji. Urbana, IL: NCTE, 1989. Nyitak.

1989: Jeanette Harris jeung Joyce Kinkead (Éditor). Komputer, Komputer, Komputer. Édisi khusus Writing Center Journal 10.1 (1987). Nyitak.

1988: Muriel Harris. Ngajar Hiji-ka-Hiji: Konperénsi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1986. Nyitak.

1987: Irene Lurkis Clark. Nulis di Pusat: Ngajar dina Sétting Pusat Nulis. Dubuque, IA: Kendall / Hunt, 1985. Nyitak.

1985: Donald A. McAndrew jeung Thomas J. Reigstad. Pelatihan Tutor pikeun Konferensi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1984. Nyitak.