CALL pikeun NOMINASI: 2022 IWCA Pinunjul Book Award

Nominasi dijadwalkeun ku 1 Juni 2022. 

Penghargaan Buku Pinunjul IWCA dibéré taunan. Anggota komunitas puseur nulis diondang pikeun nyalonkeun buku atawa karya utama nu kalibet nulis téori puseur, prakna, panalungtikan, jeung sajarah pikeun IWCA Pinunjul Book Award.

Buku anu dicalonkeun atanapi karya utama kedah dipedalkeun dina taun kalénder saméméhna (2021). Karya tunggal anu pangarang sareng kolaboratif, ku sarjana dina sagala tahapan karir akademikna, diterbitkeun dina citak atanapi dina bentuk digital, layak pikeun pangajén. Nominasi diri henteu ditarima, sareng unggal nominator tiasa ngalebetkeun hiji nominasi wungkul. 

Sadaya nominasi kedah dikintunkeun ngalangkungan ieu formulir Google. Nominasi kalebet surat atanapi pernyataan anu henteu langkung ti kecap 400 anu ngajelaskeun kumaha karya anu dicalonkeun nyumponan kriteria pangajén di handap. (Sadaya kiriman bakal dievaluasi ku kriteria anu sami.)

Buku atawa karya utama kedah

  • Jieun kontribusi signifikan kana beasiswa atawa panalungtikan ngeunaan puseur nulis.
  • Ngungkulan hiji atanapi langkung masalah anu dipikaresep jangka panjang ka pangurus pusat nyerat, ahli teori, sareng praktisi.
  • Ngabahas téori, prakték, kawijakan, atawa pangalaman nu nyumbang kana pamahaman richer karya puseur nulis.
  • Témbongkeun kapekaan kana kontéks anu aya dimana pusat nyeratna aya sareng beroperasi.
  • Ngagambarkeun kualitas nyerat anu narik sareng bermakna.
  • Ngawula salaku wawakil anu kuat tina beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.

Tien Juara bakal diumumkeun dina Konperénsi IWCA 2022 di Vancouver. Patarosan ngeunaan pangajén atawa prosés nominasi (atawa nominasi ti nu teu bisa ngakses formulir Google) kudu dikirim ka IWCA Awards Co-Chairs, Leigh Elion (lelion@emory.edu) jeung Rachel Azima (razima2@unl.edu). 

Nominasi dijadwalkeun ku 1 Juni 2022. 

_____

Panarima

2022: Travis Webster. Queerly Centered: Diréktur Pusat Tulisan LGBTQA Napigasi di Gawé. Universitas Negeri Utah Press, 2021.

2021: Shannon Madden, Michele Eodice, Kirsten T. Edwards, sarta Alexandria Lockett, redaktur. Diajar tina Pangalaman Hirupna Panulis Mahasiswa Pascasarjana. Universitas Negeri Utah Press, 2020.

2020: Laura Greenfield, Pusat Nulis Radikal Praxis: Paradigma pikeun Dursasana Politik Étika. Universitas Negeri Utah Press, 2019.

2019: Jo Mackiewicz, Talk Center Ngobrol Langkung Waktos: Studi Campuran-Padika. Rout2018, XNUMX. Nyitak.

Harry C. Denny, Robert Mundy, Liliana M. Naydan, Richard Sévère, jeung Anna Sicari (Éditor), Kaluar di Pusat: Kontroversi Umum sareng Perjoangan Swasta. Logan: Utah State UP, 2018. Nyitak.

2018: R. Mark Hall, Sakitar Téks Karya Pusat Nulis Logan: Utah Propinsi UP, 2017. nyitak.

2017: Nikki Caswell, Rebecca Jackson, sarta Jackie Grutsch McKinney. Kahirupan Diréktur Pusat Nulis. Logan: Utah State UP, 2016. Nyitak.

Jackie Grutsch McKinney. Strategi pikeun Panilitian Pusat Nulis. Parlor Pencét, 2016.

2016: Tiffany Rousculp. Rétorika Hormat. NCTE Pencét, SWR Series. 2015.

2014: Jackie Grutsch McKinney. Visi Periferal pikeun Pusat Nulis. Logan: Utah Propinsi UP, 2013. nyitak.

2012: Laura Greenfield jeung Karen Rowan (Éditor). Pusat Nulis sareng Rasisme Anyar: Panggilan pikeun Dialog Berkelanjutan sareng Parobihan. Logan: Utah State UP, 2011. Nyitak.

2010: Neal Lerner. Gagasan Laboratorium Nulis. Carbondale: Kidul Illionis UP, 2009. Nyitak.

2009: Kevin Dvorak jeung Shanti Bruce (Éditor). Pendekatan Kreatif pikeun Karya Pusat Nulis. Cresskill: Hampton, 2008. Nyitak.

2008: William J. Macauley, JR., sarta Nicholas Mauriello (Éditor). Kecap Marginal, Karya Marginal?: Ngalatih Akademi dina Karya Pusat Nulis. Cresskill: Hampton, 2007. Nyitak.

2007: Richard Kent. Pitunjuk Pikeun Nyiptakeun Pusat Nulis Siswa: Kelas 6-12. New York: Peter Lang, 2006. Nyitak.

2006: Candace Spigelman jeung Laurie Grobman (Éditor). Di Lokasi: Téori sareng Prakték dina Tuturus Tulisan Dumasar Kelas. Logan: Utah State UP, 2005. Nyitak.

2005: Shanti Bruce jeung Ben Rafoth (Éditor). Panulis ESL: Pitunjuk pikeun Tutor Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 2004. Nyitak.

2004: Michael A. Pemberton jeung Joyce Kinkead (Éditor). Pusat Bakal Ngagaduhan: Perspektif Kritik ngeunaan Beasiswa Pusat Nulis. Logan: Utah Propinsi UP, 2003. nyitak.

2003: Paula Gillespie, Alice Gillam, Lady Falls Brown, jeung Byron cicing (Éditor). Panilitian Pusat Nulis: Ngalegaan Paguneman. Mahwah, NJ: Erlbaum, 2002. Nyitak.

2002: Jane Nelson jeung Kathy Evertz (Éditor). Politik Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / BoyntonCook, 2001. Nyitak.

2001: Cindy Johanek. Ngarang Panilitian: Paradigma Kontekstualis pikeun Rétorika sareng Komposisi. Logan: Utah Propinsi UP, 2000. nyitak.

2000: Nancy Maloney Grimm. Niat Saé: Pusat Nulis Ngerjakeun Postmodern Times. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 1999. Nyitak.

1999: Eric Hobson (Éditor). Kabel Pusat Tulis. Logan: Utah Propinsi UP, 1998. nyitak.

1997: Christina Murphy, Hukum Joe, sarta Steve Sherwood (Éditor). Pusat Nulis: Buku Pustaka Anu Disematkeun. Westport, CT: Greenwood, 1996. Nyitak.

1996: Joe Law & Christina Murphy, eds., Karangan Landmark ngeunaan Pusat Nulis. Davis, CA: Hermagoras, 1995. Nyitak.

1995: Joan A. Mullin jeung Ray Wallace (Éditor). Persimpangan: Téori-Prakték di Pusat Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1994. Nyitak.

1991: Jeanne Simpson jeung Ray Wallace (Éditor). Pusat Nulis: Pitunjuk Anyar. New York: Garland, 1991. Nyitak.

1990: Pamela B. Farrell. Pusat Nulis SMU: Ngadegkeun sareng Ngajaga Hiji. Urbana, IL: NCTE, 1989. Nyitak.

1989: Jeanette Harris jeung Joyce Kinkead (Éditor). Komputer, Komputer, Komputer. Édisi khusus Writing Center Journal 10.1 (1987). Nyitak.

1988: Muriel Harris. Ngajar Hiji-ka-Hiji: Konperénsi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1986. Nyitak.

1987: Irene Lurkis Clark. Nulis di Pusat: Ngajar dina Sétting Pusat Nulis. Dubuque, IA: Kendall / Hunt, 1985. Nyitak.

1985: Donald A. McAndrew jeung Thomas J. Reigstad. Pelatihan Tutor pikeun Konferensi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1984. Nyitak.