Bates waktos

Taunan dina 15 April.

maksud

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) ngajantenkeun nguatkeun komunitas pusat nyerat ngalangkungan sadaya kagiatanana. Organisasi nawiskeun The IWCA Disertasi Panilitian Grant pikeun ngadukung mahasiswa doktor nalika aranjeunna damel dina nyerat disertasi anu patali sareng pusat. Hibah ieu dimaksudkeun pikeun ngabiayaan biaya anu ditanggung ku anggota mahasiswa doktor anu nuju damel ngalengkepan disertasi sareng gelar doktor. Dana éta tiasa dianggo pikeun biaya hirup; suplai, bahan, sareng parangkat lunak; ngarambat ka situs panilitian, nampilkeun panilitian, atanapi ngiringan konperénsi atanapi lembaga anu aya hubunganana sareng profesi; sareng tujuan sanésna henteu kalebet di dieu tapi ngadukung mahasiswa pascasarjana anu disertasi. Siswa doktor anu gaduh prospectus anu disatujuan sareng dina sagala tahapan panilitian / nyerat saluareun prospectus didorong pikeun ngalamar.

panghargaan

Panarima hibah bakal nampi cek $ 5000 ti IWCA saatos kapilih salaku juara.

aplikasi proses

Aplikasi kedah dikintunkeun ku tenggat waktos anu diperyogikeun ngalangkungan Portal Kaanggotaan IWCA. Paket aplikasi lengkep bakal ngandung barang-barang ieu dina hiji file pdf:

  1. Surat panutup anu ditujukeun ka korsi hibah ayeuna anu ngajual panitia ngeunaan saling manpaat anu bakal hasil tina dukungan kauangan. Langkung khusus, suratna kedah ngalaksanakeun hal-hal ieu:
    • Nyungkeun pertimbangan IWCA ngeunaan aplikasi éta
    • Perkenalkeun pelamar sareng proyék
    • Kalebet buktina Déwan Panilitian Institusi (IRB) atanapi persetujuan déwan étika sanés. Upami anjeun henteu aya hubunganana sareng lembaga anu sapertos prosés, mangga dugi ka Kursi Hibah sareng Penghargaan pikeun bimbingan.
    • Rencana outline pikeun ngarengsekeun proyek
  2. Curriculum vitae
  3. Disarankeun prospectus
  4. Dua surat référénsi: Hiji ti sutradara disértasi sareng hiji ti anggota kadua panitia disértasi.

Harepan Anu Ditampi

  1. Ngahargaan dukungan IWCA dina presentasi atanapi publikasi tina hasil panilitian anu dihasilkeun
  2. Teruskeun ka IWCA, dina ngurus Pupuhu Komite Hibah, salinan hasil publikasi atanapi presentasi
  3. Berkas laporan kamajuan sareng IWCA, dina ngurus Ketua Panitia Grants, alatan dina dua belas bulan saatos nampi artos hibah.
  4. Saatos réngsé proyek, kirimkeun laporan proyék akhir sareng PDF tina disértasi lengkep ka Déwan IWCA, anu ngurus Ketua Komite Hibah
  5. Pertimbangkeun pisan pikeun ngirimkeun naskah dumasar kana panilitian anu dirojong kana salah sahiji publikasi anu aya hubunganana IWCA: Jurnal Writing Center, or to The peer Review. Daék digawé sareng éditor sareng pengulas pikeun ngarévisi naskah pikeun kamungkinan diterbitkeun

Panarima

2020: Jing zhang, "Ngawangkong ngeunaan Nulis di Cina: Kumaha Puseur Nulis Ngatur Kabutuhan Siswa Cina?"

2019: Lisa Bell, "Ngalatih Tutor pikeun Parancah sareng Panulis L2: Proyék Pusat Panilitian Panilitian Aksi"

2018: Lara Hauer, "Pendekatan Translingual pikeun Ngalatih Panulis Multilingual di Pusat Nulis Kampus" sareng Jessica Newman, "Spasi Antawisna: Ngupingkeun sareng Bédana dina Sesi Pusat Menulis Komunitas sareng Universitas"

2017 Katrina Bell, "Tutor, Guru, Sarjana, Administrator: Persépsi Konsultan Pascasarjana Ayeuna sareng Alumni"