mickey harris

Dingaranan panarima kahijina sareng dipasihkeun dina unggal konperénsi Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) anu sanés, Muriel Harris Pinunjul Layanan Award ngakuan jasa pinunjul anu nguntungkeun komunitas pusat tulisan internasional dina cara anu signifikan sareng lega.

Nominasi kedah dikirim salaku hiji dokumén PDF kalayan halaman wilanganana, sareng kedah kalebet bahan ieu:

  • Surat nominasi anu kalebet nami sareng lembaga tina nominee, kanyaho pribadi anjeun atanapi pangalaman kalayan kontribusi jasa nominee pikeun komunitas pusat nyerat, sareng nami anjeun, afiliasi institusional sareng alamat email
  • Dokumén dukungan anu lengkep (maksimal 5 halaman). Ieu tiasa kalebet potongan tina vitae kurikulum, bengkel atanapi matérial anu diterbitkeun, carita atanapi anékdot, atanapi karya asli ku anu dicalonkeun.
  • Surat dukungan anu sanés (opsional tapi diwatesan ku 2)

Sadaya nominasi kedah dikintunkeun sacara éléktronik dina formulir ieu: https://forms.gle/GwBQazbh3q9sPh2w6. Patarosan kedah diarahkeun ka Jon Olson (jeo3@psu.edu), Clint Gardner (Clint.Gardner@slcc.edu), jeung Leigh Ryan (LR@umd.edu) sareng baris judul email anu kalebet frasa "Patarosan Nominasi MHOSA." 

Sadaya bahan kedah dikintunkeun sateuacan 30 Juni 2022. 

Maca ngeunaan sajarah MHOSA di  Nulis Buletin Lab 34.7, hal. 6-7 .

Panarima Kapungkur

2020: Jon Olson

2018: Michele Eodice

2016: Paula Gillespie jeung Brad Hughes

2014: Clint Gardner

2010: Leigh Ryan

2006: Albert DeCiccio

2003: Pamela Childers

2000: Jeanne Simpson

1997: Byron cicing

1994: Lady Curug Brown

1991: Jeanette Harris

1987: Joyce Kinkead

1984: Muriel Harris