Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) komitmen pikeun nyayogikeun kasempetan pangwangunan propésional ka tutor peer di sadaya tingkatan sareng mikawanoh tutor peer anu nunjukkeun keterampilan kapamimpinan anu kuat sareng minat diajar pusat diajar. 

Beasiswa IWCA Future Leaders bakal dileler ka opat pamimpin pusat nyerat ka payun. 

Ngalamar anu kéngingkeun beasiswa ieu bakal dileler $ 250 sareng kaanggotaan IWCA sataun sataun. Panarima pangajén ogé bakal diajak ngiringan obrolan virtual sareng pamimpin IWCA salami konperénsi IWCA 2021 taunan. 

Pikeun ngadaptar, punten kirimkeun inpormasi ieu langsung ka Kursi Beasiswa Pimpinan Masa Depan, Rachel Azima: razima2@unl.edu 

  • Pernyataan tertulis tina 500-700 kecap anu ngabahas minat anjeun dina pusat nyerat sareng tujuan jangka pondok sareng jangka panjang anjeun salaku pamimpin kahareup dina bidang pusat nyerat. Punten kalebet ogé nami lengkep, alamat email, afiliasi lembaga, sareng ayeuna posisi / judul di lembaga dina pernyataan tulisan anjeun.

2021 Panarima:

  • Tetyana (Tanya) Bychkovska, Northern Arizona Universitas
  • Emily Dux Speltz, Iowa State University
  • Valentina Romero, Bunker Hill Komunitas College
  • Meara Waxman, Universitas Wake Forest