TELEPON pikeun APLIKASI: 2022 IWCA Future Leader Scholarship Awards

Asosiasi Pusat Tulisan Internasional (IWCA) komitmen pikeun nyayogikeun kasempetan pangembangan profésional ka anggota mahasiswa komunitas pusat tulisan sareng mikawanoh tutor peer sareng / atanapi pangurus boh tingkat sarjana sareng lulusan anu nunjukkeun kaahlian kapamimpinan anu kuat sareng minat dina pangajaran pusat nulis.

Beasiswa Pamimpin Masa Depan IWCA bakal dilélér ka opat pamimpin pusat tulisan anu bakal datang. Unggal taun sahenteuna hiji mahasiswa sarjana sareng sahenteuna hiji mahasiswa pascasarjana bakal diakuan.

Ngalamar anu nampi beasiswa ieu bakal dilélér $ 250 sareng bakal diondang pikeun ngahadiran tuang siang atanapi tuangeun sareng pamimpin IWCA salami konperénsi IWCA taunan.

Pikeun nerapkeun, anjeun kedah janten anggota IWCA dina kaayaan anu saé sareng ngalebetkeun pernyataan tinulis tina kecap 500-700 anu ngabahas minat anjeun dina pusat tulisan sareng tujuan jangka pondok sareng jangka panjang anjeun salaku pamimpin ka hareup dina widang pusat tulisan. Kirimkeun aplikasi anjeun ngaliwatan ieu formulir Google.

Pernyataan anjeun tiasa kalebet diskusi ngeunaan:

  • Rencana akademik atanapi karir kahareup
  • Cara anjeun parantos nyumbang kana pusat tulisan anjeun
  • Cara anu anjeun kembangkeun atanapi anu anjeun hoyong kembangkeun dina karya pusat tulisan anjeun
  • Dampak anu anjeun lakukeun ka panulis sareng / atanapi komunitas anjeun

Kritéria pikeun Judi:

  • Kumaha ogé ngalamar ngucapkeun tujuan jangka pondok anu khusus sareng rinci.
  • Kumaha ogé ngalamar ngucapkeun tujuan jangka panjang anu khusus sareng rinci.
  • Poténsi maranéhna pikeun jadi pamimpin hareup dina widang puseur nulis.

Punten langsungkeun patarosan naon waé (atanapi aplikasi ti anu henteu tiasa ngaksés formulir Google) ka Ko-Korsi IWCA Awards Leigh Elion (lelion@emory.edu) jeung Rachel Azima (razima2@unl.edu).

Ngalamar kedahna dugi ka 1 Juni 2022.

_____

2021 Panarima:

  • Tetyana (Tanya) Bychkovska, Northern Arizona Universitas
  • Emily Dux Speltz, Iowa State University
  • Valentina Romero, Bunker Hill Komunitas College
  • Meara Waxman, Universitas Wake Forest