Bates waktos

15 Januari sareng 15 Juli unggal taun.

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional fungsina pikeun nguatkeun komunitas puseur tulisan ngaliwatan sagala kagiatanana. Organisasi nawiskeun The IWCA Ben Rafoth Pascasarjana Grant Grant pikeun ngadorong ngembangkeun élmu anyar sareng aplikasi inovatif tiori sareng metode anu aya. Hibah ieu, diadegkeun ku sarjana pusat nyerat sareng anggota IWCA Ben Rafoth, ngadukung proyék-proyék panilitian anu aya hubunganana sareng skripsi master atanapi disertasi doktor. Sanaos dana perjalanan sanés tujuan utami tina hibah ieu, kami parantos ngadukung perjalanan salaku bagian tina kagiatan panilitian khusus (sapertos iinditan ka situs khusus, perpustakaan atanapi arsip pikeun ngalaksanakeun panilitian). Dana ieu henteu ditujukeun pikeun ngadukung perjalanan konperénsi hungkul; tibatan perjalanan kedah janten bagian tina program panilitian anu langkung ageung anu ditetepkeun dina paménta hibah.

Nu ngadaptar tiasa ngadaptar dugi ka $ 1000. (CATETAN: IWCA ngagaduhan hak pikeun ngarobih jumlah penghargaan.)

aplikasi proses

Aplikasi kedah dikintunkeun ngalangkungan Portal Kaanggotaan IWCA ku tanggal ditangtoskeun masing-masing. Ngalamar kedah janten anggota IWCA. Paket aplikasi diwangun ku:

  1. Surat panutup anu ditujukeun ka ketua Komite Hibah Panilitian anu ayeuna anu ngajual panitia ngeunaan silih kauntungan anu bakal hasil tina dukungan kauangan. Langkung khusus, éta kedah:
    • Nyungkeun pertimbangan IWCA ngeunaan aplikasi éta.
    • Perkenalkeun pelamar sareng proyék.
    • Kalebet buktina Déwan Panilitian Institusi (IRB) atanapi persetujuan déwan étika sanés. Upami anjeun henteu aya hubunganana sareng lembaga anu sapertos prosés, mangga dugi ka Kursi Hibah sareng Penghargaan pikeun bimbingan.
    • Sebutkeun kumaha artos hibah bakal dianggo (bahan, perjalanan panilitian dina prosés, fotokopi, ongkos kirim, jst.).
  2. Ringkesan Proyék: 1-3 halaman kasimpulan proyék anu diusulkeun, patarosan sareng tujuan panilitianana, metode, jadwal, status ayeuna, sareng sajabana. Pilarian proyék dina literatur anu aya hubunganana sareng anu aya.
  3. Curriculum vitae

Harepan Anu Ditampi

  1. Ngahargaan dukungan IWCA dina presentasi atanapi publikasi tina hasil panilitian anu dihasilkeun
  2. Teruskeun ka IWCA, dina ngurus ketua Panitia Panawaran Panilitian, salinan hasil publikasi atanapi presentasi
  3. Berkas laporan kamajuan ka IWCA, dina ngurus ketua Panitia Panawaran Panilitian, alatan dina dua belas bulan saatos nampi artos hibah. Saatos réngsé proyék, kirimkeun laporan proyék akhir ka Déwan IWCA, dina ngurus ketua Panitia Panawaran Panilitian
  4. Pikirkeun pisan pikeun ngirimkeun naskah dumasar kana panilitian anu dirojong kana salah sahiji publikasi anu aya hubunganana sareng IWCA, WLN: A Journal of Writing Center Scholarship, The Writing Center Journal, The Peer Review, atanapi ka International Writing Centers Association Press. Daék digawé sareng éditor sareng pengulas pikeun ngarévisi naskah pikeun kamungkinan diterbitkeun.

Panitia Grant proses

Tenggat waktos Proposal nyaéta 15 Januari sareng 15 Juli. Saatos unggal tenggat waktos, ketua Panitia Panawaran Panilitian bakal neraskeun salinan paket lengkep ka anggota panitia kanggo pertimbangan, diskusi, sareng sora. Ngalamar tiasa ngarepkeun béja 4-6 minggu tina nampi bahan aplikasi.

Kanggo inpormasi atanapi patarosan salajengna, hubungi ketua ayeuna Panitia Panawaran Panilitian, Katrina Bell, kbell@coloradocollege.edu.

Panarima

2020: Dan Zhang, "Ngembangna Wacana: Komunikasi Anu Wujud dina Nulis Tutorial" jeung Cristina Savarese, "Pusat Nulis Mangpaat Diantara Mahasiswa Kampus Komunitas"

2019: Anna Cairney, Universitas St John, "Badan Pusat Nulis: Paradigma Éditorial dina Ngadukung Panulis Canggih"; Janu Franklin, "Studi Nulis Transnasional: Ngartos Institusi sareng Karya Institusional Ngalangkungan Narasi Napigasi"; jeung Yvonne Lee, "Nulis Pikeun Ahli: Peran Pusat Nulis dina Pangwangunan Panulis Lulusan"

2018: M.atuh Haen, Universitas Wisconsin-Madison, "Prakték Tutor, Motip, sareng Identitas dina Aksi: Ngarespon Pangalaman Negatip Panulis, Perasaan, sareng Sikep dina Talk Tutorial"; Talisha Haltiwanger Morrison, Universitas Purdue, "Hirup Hideung, Spasi Bodas: Kana Ngartos Pangalaman Tutor Hideung di Institusi Bodas Utamana"; Bruce Kovanen, "Organisasi Interaktif ngeunaan Peta Anu Wujud dina Tutorial Pusat Nulis"; jeung Bet Anduk, Purdue University, "Kolaborasi Ngritik: Ngartos Budaya Nulis Institusi ngalangkungan Studi Émpiris ngeunaan Hubungan Program Puseur Nulis-Nulis di Paguron Luhur Seni Liberal."

2016: Nancy Alvarez, "Ngalatih Tutunjuk Nalika Latina: Nyiptakeun Spasi pikeun Nuestras Voces di Pusat Nulis"

2015: Rebecca Hallman pikeun panilitianna ngeunaan hubungan pusat nulis sareng disiplin disiplin di kampus.

2014: Mateus Moberly pikeun "survey skala besar pikeun sutradara pusat nyeratna [anu bakal] masihan lapangan raos kumaha direksi di sakumna nagara ngajawab telepon pikeun ditaksir."

2008 *: Bet Godbee, "Tutor salaku Panaliti, Panilitian salaku Aksi" (dipidangkeun di IWCA / NCPTW di Las Vegas, kalayan Christine Cozzens, Tanya Cochran, sareng Lessa Spitzer)

* The Grant Grant Pascasarjana Ben Rafoth diwanohkeun dina 2008 salaku hibah perjalanan. Éta henteu dilélér deui dugi ka 2014, nalika IWCA sacara resmi ngagentoskeun "Pascasarjana Panilitian Grant" sareng "Ben Rafoth Graduén Panilitian. Dina waktos éta, jumlah penghargaan naék kana $ 750 sareng hibah dilegakeun kanggo nutupan biaya saluareun perjalanan.