Anggota komunitas Pusat Penulis diulem pikeun nyalonkeun tulisan ngeunaan téori pusat nyerat, prakték, panilitian, sareng sajarah pikeun IWCA Pinunjul Pasal Award. Award Artikel Pinunjul IWCA dipidangkeun dina Konperénsi Taunan IWCA. Punten perhatoskeun kabijakan, kriteria, sareng prosés nominasi di handap ieu.

kawijakan

  • Publikasi anu dicalonkeun kedah ditetepkeun dina taun kalénder anu panghargaan dianggap.
  • Publikasi tiasa muncul dina tempat cetak atanapi digital.
  • IWCA ngabagéakeun kiriman ti sarjana sareng panaliti dina sadaya tahapan karir akademikna, kalebet murid sarjana, mahasiswa pascasarjana, sareng panutupan, tapi nyatet yén sadaya kiriman bakal dievaluasi dina cara anu sami sareng kriteria anu sami.
  • Nominasi diri henteu ditampi, sareng masing-masing nominator tiasa ngalebetkeun hiji nominasi waé.
  • Nominasi kedah janten anggota IWCA dina jabatan anu hadé. Pikeun damel sareng sababaraha panulis, sahenteuna hiji panulis kedah janten anggota IWCA ayeuna.
  • Upami individu anu ditunjuk sanés anggota ayeuna, Komite Award bakal ngahubungi pikeun ningali naha aranjeunna badé dianggap.

kriteria

  • Tulisan anu dicalonkeun pasti parantos diterbitkeun dina taun sateuacan taun nominasi. Salaku conto, tulisan anu ditunjuk pikeun penghargaan 2020 kedah parantos diterbitkeun dina 2019.
  • Publikasi ieu alamat hiji atanapi langkung masalah anu dipikaresep jangka panjang pikeun pangurus pusat nyerat, ahli teori, sareng / atanapi praktisi.
  • Publikasi ieu ngabahas téori, prakték, atanapi kawijakan anu nyumbang kana pamahaman anu langkung euyeub ngeunaan tiori sareng prakték pusat nyerat.
  • Publikasi ieu nunjukkeun sénsitip kana kontéks anu ayana di mana pusat nyeratna aya sareng beroperasi.
  • Publikasi ieu méré kontribusi anu penting pikeun beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.
  • Publikasi bakal janten wakil kuat beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.
  • Publikasi nyebatkeun kualitas nyerat anu narik ati sareng bermakna.

Prosés nominasi

Prosés Nominasi 2021: Nominasi bakal ditampi dugi ka 31 Méi 2021. Nominasi kedah kalebet serat atanapi pernyataan henteu langkung ti 400 kecap anu ngagariskeun kumaha karya anu dicalonkeun minuhan kriteria pangajén sareng salinan digital tina artikel anu dicalonkeun. Kirimkeun nominasi kana Article Award Chair, Candis Bond (CBOND@augusta.edu).

Panarima

2021: Maureen McBride jeung Molly Rentscher. "Pentingna Niat: Tinjauan Mentoring pikeun Profesional Pusat Tulisan." Praxis: Jurnal Pusat Nulis, 17.3 (2020): 74-85.

2020: Alexandria Lockett, "Naha Kuring Sebut Éta Géto Akademis: Ujian Kritik Balap, Tempat, sareng Pusat Nulis," Praxis: Jurnal Pusat Nulis 16.2 (2019).

2019: Melodi Denny, "Spasi Tulisan-Révisi Lisan: Ngidentipikasi Fitur Wacana Anyar sareng Umum tina Konsultasi Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 37.1 (2018): 35-66. Nyitak.

2018: Sue Mendelsohn, "'Raising Hell': Pitunjuk Melek di Jim Crow America," Bahasa Inggris Perguruan Tinggi 80.1, 35-62. Nyitak.

2017: Lori Salem, "Kaputusan ... Kaputusan: Saha Anu Milih Nganggo Pusat Nulis?" Jurnal Pusat Nulis 35.2 (2016): 141-171. Nyitak.

2016: Rebecca Nowacek jeung Bradley Hughes, "Konsép Ambang dina Pusat Nulis: Parancah Pangembangan Keahlian Tutor" dina Nyebutkeun Naon Anu Urang Terang: Téori, Prakték sareng Modél, Adler-Kastner & Wardle (eds). Utah State UP, 2015. Nyitak.

2015: John Nordlof, "Vygotsky, Parancah, sareng Peran Téori dina Karya Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 34.1 (2014): 45-64.

2014: Anne Ellen Geller jeung Harry Denny, "Tina Ladybugs, Status Rendah, sareng Asih kana Pakasaban: Panulis Pusat Profesional Napigasi Karirna," Jurnal Pusat Nulis 33.1 (2013): 96-129. Nyitak.

2013: Dina Driscoll jeung Sherry Wynn Perdue, "Teori, Lore, sareng Langkung Seueur: Analisis Panilitian RAD dina The Writing Center Journal, 1980-2009," Jurnal Pusat Nulis 32.1 (2012): 11-39. Nyitak.

2012: Rebecca Poé Babcock, "Tutorial Pusat Nulis Anu Ditafsirkeun sareng Siswa Pekuncén Tingkat Kampus," Linguistik dina Pendidikan 22.2 (2011): 95-117. Nyitak.

2011: Bradley Hughes, Paula Gillespie, sarta Harvey Kail, "Naon Anu Dicandak Ku Aranjeunna: Papanggihan tina Proyék Panilitian Alumni Tutor Per Nulis," Jurnal Pusat Nulis 30.2 (2010): 12-46. Nyitak.

2010: Isabelle Thompson, "Parancah di Pusat Nulis: Mikroanalisis tina Stratégi Tutor Verbal sareng Tuturus Nonverbal Anu Ngalaman," Komunikasi Ditulis 26.4 (2009): 417-53. Nyitak.

2009: Elizabeth H. Bouquet jeung Neal Lerner, "Mertimbangkeun deui: Saatos 'Gagasan Pusat Nulis,'” Bahasa Inggris Perguruan Tinggi 71.2 (2008): 170-89. Nyitak.

2008: René Brown, Brian Fallon, Jessica Lott, Elizabeth Matthews, sarta Elizabeth Ménta, "Nyandak kana Tunitin: Tutor Ngadukung Parobihan," Jurnal Pusat Nulis 27.1 (2007): 7-28. Nyitak.

Michael Mattison, "Sasaurang Anu Ngawaskeun Kuring: Réfléksi sareng Otoritas di Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 27.1 (2007): 29-51. Nyitak.

2007: Jo Ann Griffin, Daniel Keller, Iswari P. Pandey, Anne-Marie Pedersen, sarta Carolyn Skinner, "Praktek Lokal, Konsekuensi Nasional: Survei sareng (Re) Ngawangun Idéntitas Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 26.2 (2006): 3-21. Nyitak.

Bonnie Devet, Susan Orr, Margo Blythman, sarta Celia Bishop, "Ngintip Peuntas Tambak: Peran Murid dina Ngembangkeun Panulis Siswa sanés di Amérika Serikat sareng Inggris." Ngajar Nulis Akademis di Inggris Pendidikan Tinggi: Téori, Prakték sareng Modél, ed. Lisa Ganobcsik-Williams. Houndmills, Inggris; New York: Palgrave MacMillan, 2006. Nyitak.

2006: Anne Ellen Geller, "Keletik-Tock, Teras: Milarian Wanci Epochal di Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 25.1 (2005): 5-24. Nyitak.

2005: Margaret Weaver, "Censoring Naon Tutor 'Pakean' Tutor ': Hak-hak Amandemen Kahiji / Nyerat Dina Spasi Tutorial," Jurnal Pusat Nulis 24.2 (2004): 19-36. Nyitak.

2004: Neal Lerner, "Penilaian Pusat Penulisan: Milarian 'Bukti' Épéktivitas Kami. Di Pemberton & Kinkead. Nyitak.

2003: Sharon Thomas, Julie Bevins, sarta Mary Ann Crawford, "Proyék Portofolio: Ngabagi Carita Urang." Di Gillespie, Gill-am, Brown, sareng Stay. Nyitak.

2002: Valérie Baléster jeung James C. McDonald, "Pandangan Status sareng Kaayaan Gawe: Hubungan Antara Program Nulis sareng Diréktur Pusat Nulis." WPA: Jurnal Déwan Administrator Program Nulis 24.3 (2001): 59-82. Nyitak.

2001: Neal Lerner, "Pangakuan tina Sutradara Pusat Nulis Mimiti." Jurnal Pusat Nulis 21.1 (2000): 29- 48. Nyitak.

2000: Elizabeth H. Boquet, "'Rusiah Saeutik Kami': Sejarah Pusat Penulisan, Pra-Pasca-Buka Pangakuan." Komposisi Kampus sareng Komunikasi 50.3 (1999): 463-82. Nyitak.

1999: Neal Lerner, "Bantalan Bor, Mesin Ngajar, Téks Diprogram: Asalna Téhnologi Instruksional dina Pusat Nulis." Di Hobson. Nyitak.

1998: Nancy Maloney Grimm, "Peran Peraturan Pusat Nulis: Datang ka Istilah sareng Leungitna Innocence." Jurnal Pusat Nulis 17.1 (1996): 5-30. Nyitak.

1997: Peter Carino, "Pangakuan Terbuka sareng Pangwangunan Sejarah Pusat Nulis: Dongéng Tilu Modél." Jurnal Pusat Nulis 17.1 (1996): 30-49. Nyitak.

1996: Peter Carino, "Teori Pusat Nulis: Tugas Anu Henteu Gampang." Dialog: Jurnal pikeun Spesialis Komposisi 2.1 (1995): 23-37. Nyitak.

1995: Christina Murphy, "Pusat Nulis sareng Teori Konstruksi Sosial." Di Mullin & Wallace. Nyitak.

1994: Michael Pemberton, "Étika Pusat Nulis." Kolom khusus di Nulis Buletin Lab 17.5, 17.7-10, 18.2, 18.4-7 (1993-94). Nyitak.

1993: Anne DiPardo, "'Whispers of Coming and Going': Pelajaran ti Fannie." Jurnal Pusat Nulis 12.2 (1992): 125-45. Nyitak.

Meg Woolbright, "Politik Tutoring: Feminisme Dina Patriarki." Jurnal Pusat Nulis 13.1 (1993): 16-31. Nyitak.

1992: Alice Gillam, "Ékologi Pusat Nulis: Perspektif Bakhtinia." Jurnal Pusat Nulis 11.2 (1991): 3-13. Nyitak.

Muriel Harris, "Solusi sareng Trade-off dina Administrasi Pusat Nulis." Jurnal Pusat Nulis 12.1 (1991): 63-80. Nyitak.

1991: Les Runciman, "Nangtoskeun Diri: Naha Urang Leres-leres Hoyong Nganggo Kecap 'Tutor'?" Jurnal Pusat Nulis 11.1 (1990): 27-35. Nyitak.

1990: Richard Behm, "Masalah Étika dina Tutoring peer: Pertahanan Pembelajaran Kolaboratif." Jurnal Pusat Nulis 9.2 (1987): 3-15. Nyitak.

1989: Lisa Ede, "Nulis salaku Proses Sosial: Yayasan Teoritis pikeun Pusat Nulis." Jurnal Pusat Nulis 9.2 (1989): 3-15. Nyitak.

1988: John Trimbur, "Pitunjuk peer: Kontradiksi dina Syarat?" Jurnal Pusat Nulis 7.2 (1987): 21-29. Nyitak.

1987: Edward Lotto, "Subjék Panulis Kadang-kadang Fiksi." Jurnal Pusat Nulis 5.2 sareng 6.1 (1985): 15- 21. Nyitak.

1985: Stephen M. Kalér, "Gagasan Pusat Nulis." Bahasa Inggris Perguruan Tinggi 46.5 (1984): 433-46.