Penghargaan Artikel Pinunjul IWCA dipasihkeun unggal taun sareng ngakuan padamelan anu penting dina widang studi pusat nulis. Anggota komunitas Writing Center diondang pikeun nyalonkeun artikel atanapi bab buku pikeun Penghargaan Artikel Pinunjul IWCA.

Artikel atanapi bab anu dicalonkeun kedah dipedalkeun dina taun kalénder saméméhna (2022). Perhatikeun: iwal taun ieu artikel ti Jurnal Writing Center, Vol. 39, euweuh. 1 sareng 2, ogé layak. Karya tunggal anu dikarang sareng kolaboratif, ku sarjana dina sagala tahapan karir akademikna, diterbitkeun dina citak atanapi dina bentuk digital, layak pikeun pangajén. Self-nominasi teu ditarima, sarta unggal nominator bisa ngalebetkeun hiji nominasi wungkul; jurnal bisa milih ngan hiji publikasi tina jurnal sorangan pikeun nominasi per siklus pangajén.

Sadaya nominasi kedah dikintunkeun ngalangkungan ieu formulir Google. Nominasi kalebet surat atanapi pernyataan henteu langkung ti kecap 400 anu ngajelaskeun kumaha karya anu dicalonkeun nyumponan kriteria pangajén di handap. Sadaya artikel sareng bab bakal dievaluasi nganggo kriteria anu sami.Artikel kedah

  • Jieun kontribusi anu penting pikeun beasiswa sareng panalungtikan ngeunaan pusat tulisan.
  • Ngungkulan hiji atanapi langkung masalah anu dipikaresep jangka panjang ka pangurus pusat nyerat, ahli teori, sareng praktisi.
  • Ngabahas téori, prakték, kawijakan, atawa pangalaman nu nyumbang kana pamahaman richer karya puseur nulis.
  • Témbongkeun kapekaan kana kontéks anu aya dimana pusat nyeratna aya sareng beroperasi.
  • Ngagambarkeun kualitas nyerat anu narik sareng bermakna.
  • Ngawula salaku wawakil anu kuat tina beasiswa sareng panilitian ngeunaan pusat nyerat.

Nominasi dijadwalkeun ku 25 Méi 2023. Tien Juara bakal diumumkeun dina Konperénsi IWCA 2023 di Baltimore. Patarosan ngeunaan prosés pangajén atanapi nominasi (sareng nominasi ti anu henteu tiasa ngaksés formulir Google) kedah dikirim ka Kursi Penghargaan IWCA, Rachel Azima (razima2@unl.edu) jeung Chessie Alberti (chessiealberti@gmail.com). Pikeun daptar panarima kaliwat, tingali Pemenang Penghargaan Artikel Pinunjul, 1985-ayeuna.