Jurnal Pusat Nulis (WCJ) parantos janten jurnal panilitian utami komunitas pusat nyerat salami 40 taun. Jurnal ieu diterbitkeun dua kali taunan.

Pesen ti éditor ayeuna, Pam Bromley, Kara Northway, Eliana Schonberg, sareng editor buku ulasan Steve Price:

Kami komitmen pikeun nyebarkeun panalitian empiris anu kuat sareng beasiswa teoritis anu aya hubunganana sareng pusat nyerat. Salaku tambahan, urang narékahan ngawangun komunitas panilitian anu langkung kuat pikeun pusat nyerat. Pikeun tujuan éta, kami komitmen kana tilu prakték konci. Kami bakal:

  • Nyayogikeun tanggapan anu bermakna dina sadaya naskah, kalebet anu urang pilih pikeun ditolak.
  • Jantenkeun urang sayogi sareng tiasa diaksés dina konperénsi pusat nyerat régional sareng internasional.
  • Koordinat acara pamekaran propésional anu aya hubunganana sareng The Writing Center Journal sareng komunitas panilitian urang.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan jurnal, kalebet kumaha ngalebetkeun tulisan atanapi marios kanggo dipertimbangkeun, didatangan WCJhalaman wéb: http://www.writingcenterjournal.org/.

Émbaran Tambahan ngeunaan WCJ

  • WCJ geus aya téks lengkep ti JSTOR ti taun 1980 (1.1) ngalangkungan terbitan anu pang anyarna.