WCJ diterbitkeun dua kali taunan. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan jurnal, kalebet kumaha cara ngirimkeun tulisan atanapi marios kanggo dipertimbangkeun, mangga buka WCJhalaman wéb: writingcenterjournal.org

 

Editor: Harry Denny, Universitas Purdue; Anna Sicari, Universitas Negeri Oklahoma; jeung Romeo Garcia, Universitas Utah
WCJ dina wéb: writingcenterjournal.org
WCJ ngahubungan: writingcenterjournal.org/contact
WCJ tiasa ditambihan ka anjeun Paket kaanggotaan IWCA.
WCJ geus aya téks lengkep ti JSTOR ti taun 1980 (1.1) ngalangkungan terbitan anu pang anyarna.
Cara séjén pikeun aksés WCJ tiasa dipendakan dina halaman wéb: writingcenterjournal.org/find

The Writing Center Journal mangrupikeun publikasi anu disponsoran IWCA.