Asosiasi Pusat Nulis Internasional ngayakeun opat acara taunan pikeun ngahubungkeun anggota kami sareng masihan énergi pusat sarjana sareng praktisi.

Konperénsi Tahunan (unggal usum gugur)

Konperénsi ragrag kami mangrupikeun acara pangageungna urang taun ieu kalayan 600-1000 + hadirin anu ilubiung dina ratusan presentasi, bengkel, sareng buleud dina acara tilu dinten. Konperénsi taunan mangrupikeun acara anu ngabagéakeun pikeun tutor pusat panulis anu anyar sareng anu berpengalaman, sarjana, sareng ahli. Arsip konperénsi anu kapengker tiasa dipendakan Ieuh.

Institut Musim Panas (unggal usum panas)

Institut Musim Panas kami mangrupikeun lokakarya intensif saminggu dugi ka 45 ahli pusat nyerat kanggo damel sareng 5-7 sarjana pusat pamimpin / pamimpin. The Summer Institute mangrupikeun tempat mimiti anu hadé pikeun diréktur pusat nyerat anu énggal. 

Minggu Puseur Nulis Internasional (unggal Pébruari)

nu Minggu IWC dimimitian di 2006 salaku cara ngajantenkeun pusat tulisan tiasa dianggo (sareng kagum) tiasa ditingali. Éta dirayakeun unggal taun sakitar Poé Valentine. Kanggo inpormasi lengkep, tingali jadwal pikeun IWC 2021.

Kolaborasi @dagangan (unggal usum semi)

Kolaborasi sadinten mangrupikeun mini-konferensi taunan Rebo sateuacan CV (Konperénsi Komposisi & Komunikasi Kampus) dimimitian. Sakitar 100 peserta milih tina sési sasarengan dina téma pusat nyerat. Hadirin sareng Hadirin disarankeun pikeun nganggo Kolaborasi pikeun kéngingkeun tanggapan sareng inspirasi dina proyék-proyék anu dina prosés. 

Hoyong ngahontal hadirin sareng anggota kami? Sponsor hiji acara!

Hoyong ngayakeun acara IWCA ka payun? Tingali di pituduh korsi acara urang.