2022 IWCA logo konferensi taunan, kalawan gambar grafis leutik tina moutain.
IWCA 2022: Hiji Un-CFP

Oktober 26-29, 2022

 

 


 

Salaku anggota IWCA babagi pangalaman maranéhanana di puseur sakuliah dunya sarta dina tipena béda lembaga, urang beuki mindful yén praktisi puseur nulis kudu leuwih langsung kalibet ku patarosan ngeunaan myriad alam karya puseur nulis, pangawasan, spasi, tanaga gawé manusa, panalungtikan, sareng basa anu kami anggo pikeun ngahartikeun prakték sareng hubungan kami ogé praktékna sorangan.

daptaran

Waragad ngadaptar
professional
> Tarif manuk awal - $300
> Saatos 1 Agustus - $350
Mahasiswa (sarjana sareng sarjana)
> $ 200
Ieu inpormasi ti Pamaréntah Kanada ngeunaan asup kana Kanada.

Panginepan anu dicadangkeun

Cadangan panginepan anjeun di Pusat Tembok Sheraton Vancouver dimana bank kamar geus ditangtayungan dina laju luar biasa $ 209.00 CAD (approx. $ 167.00 USD). Ieu pituduh ka Vancouver.

 


Draf jadwal konferensi 

Rebo malem: pendaptaran
Kemis 27. Oktober: 9 - 5:45 sési 
                 6:00 panarimaan
Jumaah 28. Oktober: 9 - 5:45 sesi
                 6:00 Rapat Affiliate
Saptu 29. Oktober: 9 - 1:15 sési
                  12:30 IWCA Board dahar beurang

Téma Konférénsi

Tinimbang nuturkeun jalur tradisional tina tema konferensi taunan, kami ngajukeun Un-CFP, anu ngajak anggota pikeun nampilkeun masalah sareng dialog di tengah pusatna, sacara bébas digolongkeun kieu:

  • Buruh sareng Pengawasan Institusional
  • Basa, Literasi, jeung Kaadilan Linguistik
  • Pedagogy jeung Pelatihan
  • Sajarah
  • Panalungtikan jeung Métode Panalungtikan
  • Teori
  • Pulitik, Kakuasaan, sareng Hubungan
  • Kerangka Anti-oppressive anu ngadukung résistansi kana rasisme, kolonialisme, linguisisme, kamampuan, homofobia, transphobia, xenophobia, sareng Islamophobia 

 


Inpormasi COVID

Kami teras-terasan ngawas kaayaan COVID sareng dampakna dina perjalanan sareng rapat-rapat pribadi, sareng kami bakal ngémutan parobihan kana rencana kami upami diperyogikeun. 

Di dieu nyaeta informasi ngeunaan ngasupkeun Kanada ti Pamaréntah Kanada.

Patarosan? Kontak Shareen Grogan, Ketua Konférénsi IWCA 2022,

shareen.grogan @ umontana.edu