Judul SI Maya, 13-17 Juni 2022

IWCA Summer Institute taun ieu tiasa disimpulkeun dina opat kecap: virtual, global, fleksibel, sareng tiasa diaksés. Miluan kami pikeun Institut Panas maya kadua 13-17 Juni 2022! Si sacara tradisional mangrupikeun waktos pikeun foll ampir nyambung sareng profésional pusat panulis di sakumna dunya. Pikeun versi citak, klik dina 2022 SI Pedaran. Sapertos taun-taun katukang, pamilon tiasa ngandelkeun pangalaman kalebet campuran anu saé:

  • bengkel
  • waktos proyék bebas
  • Hiji-hiji jeung mentoring grup leutik
  • Nyambung sareng anggota cohort
  • Grup kapentingan husus
  • Kagiatan pikabitaeun séjén

Jadwal Harian ku Zona Waktos

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan naon anu parantos direncanakeun ku panitia sareng pamimpin sési, punten perhatoskeun jadwalna, anu nyayogikeun rencana perjalanan dinten-dinten, jam-jam. Pikeun genah anjeun, éta parantos dikustomisasi pikeun 4 zona waktos anu sanés. Upami anjeun henteu disayogikeun di dieu, mangga kontak ka panitia, anu bakal nyayogikeun anjeun hiji khusus pikeun lokasi anjeun.

Waktos Wétan

Waktos Pusat

Waktos Gunung

Waktu Pasipik

Sadaya bengkel bakal dilaksanakeun liwat platform streaming live interaktif sareng pamekaran profésional sareng bahan-bahan sanésna bakal sayogi sacara teu sinkron.  Kusabab biaya anu langkung handap pikeun hosting SI ampir, pendaptaran ngan $ 400 (biasana, pendaptaran $ 900). Ngan 40 pendaptaran bakal ditarima. Urang bakal ngamimitian daptar antosan saatos pendaptaran ka-40.   

Kawijakan ngabalikeun duit: Pengembalian dana lengkep bakal sayogi dugi ka 30 dinten sateuacan acara (13 Méi), sareng satengah pengembalian dana bakal sayogi dugi ka 15 dinten saacan acara (29 Méi). Henteu aya pamulangan anu sayogi saatos saatos éta.

Mangga surélék Joseph Cheatle di jcheatle@iastate.edu jeung / atawa Genie Giaimo di ggiaimo@middlebury.edu kalayan patarosan. 

Lamun hayang ngadaptar sarta anjeun henteu acan anggota, ngadaptarkeun hiji akun anggota IWCA di https://iwcamembers.org/, Teras pilih 2022 Summer Institute.

Ko-korsi:

gambar Joseph CheatleJoseph Cheatle (anjeunna / anjeunna / anjeunna) nyaéta Diréktur Pusat Tulisan sareng Média di Iowa State University di Ames, Iowa. Anjeunna sateuacana janten Diréktur Mitra The Writing Center di Michigan State University sareng parantos damel salaku konsultan profésional di Case Western Reserve University sareng konsultan mahasiswa lulusan di Miami University. Proyék panalungtikan na ayeuna museurkeun kana dokuméntasi sareng penilaian dina pusat tulisan; hususna, anjeunna kabetot dina ngaronjatkeun efektivitas prakték dokuméntasi urang ayeuna keur nyarita leuwih éféktif jeung audiences lega. Anjeunna mangrupikeun bagian tina tim panaliti ningali dokuméntasi pusat panulisan anu nampi Penghargaan Panaliti Luar Biasa Asosiasi Pusat Tulisan Internasional. Anjeunna geus diterbitkeun dina praktek, WLN, jeung Journal of Nulis Analytics, kairos, nu Jurnal Pusat Nulis, jeung Journal of College Kamekaran Mahasiswa Salaku administrator, anjeunna museurkeun kumaha nyadiakeun kasempetan ngembangkeun profésional pikeun staf jeung konsultan dina bentuk panalungtikan, presentasi, jeung publikasi. Anjeunna ogé kabetot dina kumaha puseur nulis nyadiakeun rojongan holistik pikeun siswa ngaliwatan kolaborasi jeung mitra kampus jeung saran sumberdaya. Anjeunna sateuacana janten Perwakilan At-Large di Dewan IWCA, tilas anggota Dewan Asosiasi Pusat Tulisan Pusat Wétan, sareng tilas ko-korsi IWCA Collaborative @ 4Cs. Anjeunna ogé Co-korsi Summer Institute 2021 sareng Kelsey Hixson-Bowles. Anjeunna sateuacana ngahadiran Summer Institute di 2015 anu diayakeun di East Lansing, Michigan. Gambar tina Genie GGenie Nicole Giaimo (SI Co-Korsi, aranjeunna / manehna) nyaéta Asisten Professor sarta Diréktur Pusat Tulisan di Middlebury College di Vermont. Panalungtikan maranéhanana ayeuna ngagunakeun modél kuantitatif jeung kualitatif pikeun ngajawab sauntuyan patarosan ngeunaan paripolah jeung prakték di jeung sabudeureun puseur nulis, kayaning sikep tutor kana wellness jeung prakték perawatan diri, papacangan tutor jeung dokuméntasi puseur nulis, sarta persepsi siswa ngeunaan puseur nulis. . Ayeuna dumasar di Vermont, Genie resep ngojay dina cai kabuka, hiking, sareng ngabela prakték tenaga kerja anu adil di tempat kerja pendidikan tinggi.   Aranjeunna parantos diterbitkeun in praktek, Journal of Nulis Panalungtikan, The Journal of Nulis Analytics, Pangajaran Basa Sunda di Paguron Dua Taun, Panalungtikan dina Atikan Literasi Online, kairos, Sakuliah Disiplin, Jurnal retorika Multimodal, sarta dina sababaraha kumpulan diédit (Utah State University Pencét, Parlor Pencét). Buku kahiji maranéhanana nyaéta kumpulan diédit Kasejahteraan sareng Perawatan dina Gawé Pusat Tulisan, proyék digital aksés kabuka. Buku maranéhanana ayeuna, Teu damang: Milarian Kabugaran di Pusat Tulisan Neoliberal sareng saluareun sahandapeun kontrak sareng Utah State UP. 

Pimpinan Summer Institute:

Jasmine Kar Tang (manehna) kabetot pikeun ngajalajah naon persimpangan Awéwé tina feminisme Warna sareng Studi Pusat Tulisan dina konsultasi tulisan, prakték pangawasan, fasilitasi kelompok, sareng minutiae karya administrasi. Putri imigran ti Hong Kong sareng Thailand, anjeunna parantos mikirkeun kakhususan sosiohistoris kumaha kakuatan ras dilaksanakeun dina awak Asia di pusat tulisan AS. Jasmine damel di Universitas Minnesota–Twin Cities salaku Co-Diréktur Pusat Tulisan sareng Proyék Tulisan Minnesota sareng salaku anggota Fakultas Pascasarjana Affiliate dina Studi Literasi sareng Rhetorical. Jasmine ogé nerapkeun palatihanna pikeun peranna salaku dramaturg of Aniccha Arts, kolaborasi seni pintonan ékspérimén di Kota Kembar.   Eric Camarillo (anjeunna / anjeunna) nyaéta Diréktur Learning Commons di Harrisburg Area Community College dimana anjeunna ngawaskeun tés, perpustakaan, dukungan pangguna, sareng jasa bimbingan pikeun langkung ti 17,000 mahasiswa di lima kampus. Agenda panalungtikan na ayeuna fokus kana nulis puseur jeung prakték pangalusna dina spasi ieu, antirasism sakumaha lumaku pikeun nulis prakték puseur, sarta kumaha prakték ieu robah dina modalitas online Asynchronous tur sinkron. Anjeunna geus diterbitkeun dina The Peer Review, Praxis: A Writing Center Journal, sarta The Journal of Program Rojongan Akademis. Anjeunna parantos nampilkeun panalungtikanana dina sababaraha konperénsi kalebet Asosiasi Pusat Tulisan Internasional, Asosiasi Pusat Tulisan Mid-Atlantik, sareng Konperénsi ngeunaan Komposisi sareng Komunikasi Koléksi. Anjeunna ayeuna Présidén Konférénsi Nasional on Peer Bimbel dina Nulis jeung Editor Review Buku pikeun The Nulis Center Journal. Anjeunna ogé calon doktor di Texas Tech University. Rachel Azima (manehna) dina taun kasapuluh nya ngarahkeun pusat nulis. Ayeuna, anjeunna janten Diréktur Pusat Tulisan sareng Profesor Madya Praktek di Universitas Nebraska-Lincoln. Rachel nyaéta Kursi Emeritus Dewan Eksekutif Asosiasi Pusat Tulisan Midwest sareng wakil MWCA pikeun IWCA. Panalungtikan primér sarta minat pangajaran nya sosial, utamana ras, kaadilan di puseur nulis. Karya Rachel urang nembe muncul dina Jurnal Pusat Nulis sarta forthcoming dina duanana teh WCJjeung praktek. Proyék panalungtikan kolaborasi ayeuna sareng Kelsey Hixson-Bowles sareng Neil Simpkins parantos dirojong ku IWCA Research Grant sareng museurkeun kana pangalaman pamimpin warna dina pusat tulisan. Anjeunna ogé kolaborasi sareng Jasmine Kar Tang, Katie Levin, sareng Meredith Steck dina CFP pikeun koleksi anu diédit dina pangawasan pusat tulisan. Gambar VioletaVioleta Molina-Natera (manehna) nyekel Ph.D. dina Atikan, MA dina Linguistik sareng Spanyol, sareng mangrupikeun Terapis Biantara. Molina-Natera mangrupikeun Profesor Madya, pangadeg sareng diréktur Pusat Tulisan Javeriano, sareng anggota Grup Panaliti Komunikasi sareng Basa di Pontificia Universidad Javeriana Cali (Kolombia). Anjeunna pangadeg sareng tilas presiden Jaringan Pusat Tulisan sareng Program RLCPE Amérika Latin, anggota dewan: Asosiasi Pusat Tulisan Internasional IWCA, ngawakilan Amérika Latin, Asosiasi Studi Tulisan Amérika Latin dina Atikan Tinggi sareng Konteks Profesional ALES, sareng Transnasional. Konsorsium Panalungtikan Nulis. Molina-Natera ogé redaktur pikeun téks dina basa Spanyol pikeun bagian Amérika Latin tina Bursa Internasional ngeunaan ulikan tulisan WAC Clearinghouse, ogé panulis artikel sareng bab buku ngeunaan pusat tulisan sareng program tulisan.  

Kaliwat Summer Institutes

Peta pantai anu kalebet kapamingpinan, penilaian, kemitraan, sareng perencanaan stratégis.