Kolaborasi: 9 Maret 2022
1:00-5:00 pm EST

Buka situs anggota IWCA urang pikeun ngadaptar

Anjeun diondang pikeun ngalebetkeun proposal pikeun Kolaborasi Online IWCA— Telepon pikeun Proposal aya di handap. Nalika urang teras-terasan ngarambat sareng pandémik sareng dampakna dina padamelan sareng karaharjaan urang, kami ngarepkeun dinten ieu babarengan bakal masihan urang optimis sareng kakuatan, ideu sareng sambungan.

Dina panggerona kana Konvénsi Taunan CCCCs 2022, Ketua Program Staci M. Perryman-Clark ngajak urang pikeun mikirkeun patarosan, "Naha anjeun ka dieu?" sarta mertimbangkeun rasa milik nu urang jeung murid urang bisa atawa teu boga di spasi urang.

Nalika urang teras-terasan napigasi pandémik COVID19 anu ngagaduhan urang, sakali deui ngalihkeun konperénsi online, bosen tina inpormasi sareng kawijakan anu teu konsisten sareng bertentangan sareng kabijakan ngeunaan masking, vaksin, sareng damel ti bumi-kumaha urang ngajawab uleman Perryman-Clark pikeun nolak, salamet. , pikeun innovate, jeung mekar? Kumaha urang ilubiung dina "karya braver [éta] kritis tur di-prosés"? (Rebecca Hall Martini sareng Travis Webster, Pusat Tulisan salaku Spasi Brave/r: Perkenalan Masalah Husus The peer Review, Jilid 1, Edisi 2, Musim Gugur 2017) Dina paradigma anyar pangajaran hibrid, online, virtual, sareng tatap muka, kumaha rohangan sareng jasa pusat nulis tiasa dibuka pikeun sadaya murid? Pikeun Kolaborasi Online IWCA 2022, usulan diulem nganggo patarosan ieu salaku springboards:

Naon rupa kaadilan sosial di pusat urang? Saha anu ngarasa diondang kana rohangan urang sareng saha anu henteu? Naon anu urang laksanakeun pikeun mastikeun kasalametan staf kami, murid anu kami layani? Naon anu urang lakukeun pikeun ngalakukeun langkung seueur tibatan salamet, tapi pikeun mekar?

Dina Kolaborasi Online IWCA 2022, kami ngajak usulan pikeun sési anu museurkeun kana silih dukungan dina desain sareng ékspérimén, sareng fokus kana prosés, sanés produk, panalungtikan. Sesi kedah ngalakukeun hiji atanapi langkung tina ieu:

    • Ajak sasama pamilon pikeun brainstorm, hipotésis, atawa ngamekarkeun rasional pikeun wewengkon poténsial / arah pikeun nulis panalungtikan puseur ngeunaan inklusivitas.
    • Pituduh sasama pamilon dina cara-cara ngagunakeun panalungtikan pusat nulis pikeun langkung hadé nangkep sajauh padamelan anu urang laksanakeun, ngajantenkeun carita-carita urang pikaresepeun pikeun seueur pamiarsa anu urang laksanakeun di jero sareng saluareun setélan institusional urang.
    • Aktipkeun sasama pamilon pikeun innovate dina nulis panalungtikan puseur, kaasup ngadorong ngalawan watesan atawa masalah pakait sareng lalaki, bodas, ableist, jeung tradisi kolonialis di akademi.
    • Bagikeun karya dina kamajuan pikeun eupan balik ti professional puseur nulis sejen tur tutor
    • Pituduh pamilon dina cara-cara anu urang tiasa ngarobih niat anu hadé ngeunaan inklusivitas sareng anti rasisme kana léngkah-léngkah anu konkrit pikeun tindakan.
    • Pituduh pamilon pikeun brainstorm sareng ngarencanakeun kumaha rohangan pusat tulisan, modalitas, sareng/atawa misi urang tiasa robih nalika urang napigasi kumaha COVID mangaruhan tempat kerja urang
    • Ajak pamilon pikeun ngembangkeun rencana aksi pikeun nolak, salamet, berinovasi, sareng mekar

Bisa disebutkeun yen kakuatan widang urang téh alam kolaboratif urang - urang ngajak pamilon ngumpul pikeun deepen pamahaman urang sorangan - sarta Dursasana jeung - diversity, equity, sarta inklusivitas dimana wae aya pusat nulis.

format sési

Kusabab Kolaboratif nyaéta ngeunaan silih ngadukung dina rarancang sareng ékspérimén, usulan kedah difokuskeun kana prosés, sanés produk, panalungtikan; kami geus disimpen hiji format husus - "Data Dash" - pikeun jumlah kawates usulan anu difokuskeun babagi papanggihan panalungtikan. Sadaya usulan, henteu paduli formatna, kedah nyobian ngadamel padamelan dina tulisan pusat beasiswa sareng / atanapi beasiswa ti disiplin anu sanés.

Bengkel (50 menit): Fasilitator mingpin pamilon dina kagiatan praktis, ékspériménsial pikeun ngajarkeun katerampilan atanapi strategi anu nyata anu aya hubunganana sareng panalungtikan pusat nulis. Usul workshop anu suksés bakal kalebet waktos maén sareng ideu téoritis atanapi ngeunteung ngeunaan éféktivitas kagiatan atanapi kaahlian anu dicandak (sawala kelompok ageung atanapi alit, réspon tinulis).

Sesi roundtable (50 menit): Fasilitator mingpin sawala ngeunaan masalah husus nu patali jeung nulis panalungtikan puseur; format ieu bisa ngawengku ucapan pondok ti antara 2-4 presenter dituturkeun ku aktip tur substantive Dursasana / kolaborasi jeung Hadirin ditanya ku patarosan pituduh.

Lingkaran Tulisan Kolaboratif (50 menit): Fasilitator nungtun pamilon dina kagiatan nulis kelompok anu dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun dokumén atanapi bahan anu didamel babarengan pikeun ngadukung inklusivitas.

Diskusi Round Robin (50 menit): Fasilitator ngawanohkeun topik atawa téma jeung ngatur pamilon kana grup breakout leutik neruskeun paguneman. Dina sumanget turnamén "round robin", pamilon bakal robih grup saatos 15 menit pikeun ngalegaan sareng ngalegaan pagunemanna. Sanggeus sahenteuna dua rounds paguneman, fasilitator bakal reconvene grup lengkep pikeun sawala concluding.

Presentasi Data Dash (10 menit): Nampilkeun karya anjeun dina bentuk 20 × 10: dua puluh slides, sapuluh menit! Alternatif inovatif pikeun sési poster ieu nyayogikeun tempat anu cocog pikeun ceramah umum-panongton anu ringkes sareng alat peraga visual. Data Dash khususna cocog pikeun ngalaporkeun ngeunaan panalungtikan atanapi ngagambar perhatian kana hiji masalah atanapi inovasi.

Works-in-Progress workshop (max 10 menit): Sesi Works-in-Progress (WiP) bakal diwangun ku diskusi roundtable dimana presenter ngabahas sakeudeung proyék panalungtikan maranéhanana ayeuna lajeng nampa eupan balik ti panalungtik séjén kaasup pamingpin diskusi, presenter WiP séjén, sarta konferensi-goers séjén anu bisa gabung sawala.

Pangiriman dugi ka: 20 Pebruari 2022

Pikeun ngalebetkeun proposal sareng ngadaptar pikeun Kolaborasi, kunjungan https://iwcamembers.org.

Patarosan? Konperénsi kontak salah sahiji korsi, Shareen Grogan, shareen.grogan@umontana.edu atanapi John Nordlof, jnordlof@eheast.edu.