Minggu Pusat Pustaka Internasional mangrupikeun kasempetan pikeun jalma anu damel di pusat nyerat kanggo ngagungkeun tulisan sareng nyebarkeun kasadaran ngeunaan peran penting anu dilakukeun di pusat nyerat di sakola, di kampus kampus, sareng di jero komunitas anu langkung ageung.

SEJARAH

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, salaku réspon anu ditampi tina kaanggotaanna, nyiptakeun "Minggu Menulis Internasional Minggu" di 2006. Panitia kaanggotaan kalebet Pam Childers, Michele Eodice, Clint Gardner (Korsi), Gayla Keesee, Mary Arnold Schwartz, sareng Katherine Theriault. Saminggu dijadwalkeun unggal taun sakitar Poé Valentine. IWCA ngaharepkeun yén acara taunan ieu bakal dirayakeun di pusat nyerat di panjuru dunya.

IWCW 2021

IWCA ngarayakeun pusat tulisan salami saminggu 8 Pébruari 2021. Pikeun ningali naon anu urang lakukeun sareng ningali peta interaktif pusat nyerat di panjuru dunya, tingali Minggu IWC 2021.