Gabung kami 14-18 Pébruari!

Klik Ieuh pikeun jadwal hajatan pinuh-minggu

 

Pusat Tulisan Internasional Minggu 2022

 

 

 

Minggu Puseur Nulis Internasional mangrupa kasempetan pikeun jalma anu digawé di puseur nulis pikeun ngagungkeun tulisan jeung nyebarkeun kasadaran ngeunaan peran penting nu nulis puseur maén di sakola, di kampus kuliah, sarta di masarakat gede.

_____

SEJARAH

The International Writing Centers Association, salaku respon kana telepon ti kaanggotaan na, dijieun "International Writing Centers Week" dina 2006. Panitia kaanggotaan kaasup Pam Childers, Michele Eodice, Clint Gardner (Korsi), Gayla Keesee, Mary Arnold Schwartz, sarta Katherine. Theriault. Minggu ieu dijadwalkeun unggal taun sabudeureun Poé Valentine. IWCA ngaharepkeun yén acara taunan ieu bakal sohor di puseur nulis sakuliah dunya.

IWCW 2021

IWCA ngagungkeun pusat tulisan salami minggu 8 Pebruari 2021.
Pikeun ningali naon anu urang laksanakeun sareng ningali peta interaktif pusat tulisan di sakumna dunya, tingali Minggu IWC 2021.