Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, a Déwan Nasional Guru Bahasa Inggris afiliasi didirikeun taun 1983, ngabina ngembangkeun sutradara pusat nyerat, tutor, sareng staf ku nyokong rapat, terbitan, sareng kagiatan propésional anu sanés; ku ngadorong beasiswa dihubungkeun sareng bidang anu patali sareng pusat; sareng ku nyayogikeun forum internasional pikeun masalah pusat nyerat.