Pikeun patarosan ngeunaan hibah sareng penghargaan, kontak Katrina Bell (Kursi Hibah sareng Penghargaan)

Pikeun patarosan ngeunaan kaanggotaan sareng artos, kontak Holly Ryan (Bendahara IWCA).

Pikeun anu sanés patarosan umum ngeunaan organisasi

Pikeun patarosan ngeunaan website, postingan padamelan, atanapi kontak média sosial Brian Hotson (At-Large Rep; Webmaster sareng Kontak Média Sosial)

Pikeun sadaya patarosan anu sanés, angkat ka Sherry Wynn Perdue (Présidén IWCA)