Pikeun masangkeun padamelan, punten nganggo formulir ieu.

Catetan: IWCA masangkeun kasempetan padamelan anu aya hubunganana sareng:

  • puseur nulis
  • rétorika, komposisi, jeung pangajaran nulis di sakabéh fakultas
  • posisi redaksi jurnal puseur nulis profésional

Tulisan didaptarkeun dumasar nagara sareng tanggal deadline aplikasi.

____________________

Amérika Sarikat

 

Dosen Rétorika jeung Komposisi
Arizona State University
Tempe, AZ

Sapanjang waktos
rentang gaji: N / A
 
 
Tuntas pikeun aplikasi: 5 / 19 / 2022
kontak: dr.kjensen @ asu.edu
 
____________________

Asisten Profesor dina Program Nulis Taun Kahiji
Jurusan Sastra jeung Basa
Dadang Universitas Kristen
Memphis, TN

Sapanjang waktos
rentang gaji: N / A

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: Buka nepi ka dieusian; Aplikasi bakal ditinjau mulai 20 Mei 2022.
 
____________________
 
Fakultas Lacak Inggris
Divisi Élmu Sosial & Kamanusaan
Olimpiade College Kampus Utama, WA
 
Sapanjang waktos
rentang gaji: N / A
 
 
Tuntas pikeun aplikasi: Buka nepi ka dieusian; tinimbangan prioritas ku 3 Juni 2022
 
____________________
 
Dosen Program Komposisi
Jurusan Bahasa Inggris
University of California, Irvine
 
Pinuh waktos atanapi paruh waktos
Rentang gaji fulltime: $ 62,455
 
 
Deadline pikeun aplikasi: 12 / 31 / 2022

____________________

Diréktur Universitas Rojongan Tulisan
Urusan Akadémik
Universitas Antioki

Pinuh waktos (jauh)
rentang gaji: $ 80,000 - $ 90,000 

 
Tuntas pikeun aplikasi: N / A

____________________

Dosen Disiplin
Columbia Universitas di Kota New York
Jurusan Inggris jeung Sastra Bandingan
 
Kuliah UWP jangka kawates
Kisaran gaji: N / A.
 
 
Tuntas pikeun aplikasi: Buka dugi dieusian

____________________

Diréktur Pusat Tulisan
Kenyon College
Gambier, Ohio

Pinuh waktos, lagu non-tenure tiasa diperbaharui
rentang gaji: N / A

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: Buka dugi dieusian