Pikeun masangkeun padamelan, punten nganggo formulir ieu.

____________________

Kyrgyzstan

 

Koordinator Pusat Sumberdaya Tulisan sareng Akademis, Universitas Amérika Asia Tengah, 

Sapanjang waktos

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: Laines

____________________

____________________

Amérika Sarikat

 

Lacak Lagu Asisten Profesor Basa Inggris sareng Diréktur Pusat Tulisan
Universitas Southern Mississippi

Sapanjang waktos

Tumbu ka POSTING 

Kanggo pertimbangan lengkep, punten kirimkeun aplikasi lengkep anjeun ku 12/20/2021. Tanggal tutup postingan nyaéta 1/1/2022.

____________________

Diréktur Pusat Tulisan sareng Diréktur Komposisi Perguruan Tinggi, kalayan spésialisasi dina Rétorika sareng Pedagogi Komposisi, Universitas Point Loma Nazarene

Pinuh waktos, tenurial-track

POSTING KERJA

Bates waktos: 12 / 15 / 2021

____________________

Asistén Diréktur Pedagogi sareng Pelatihan, Universitas Houston, AS

POSTING KERJA

Bates waktos: 12 / 30 / 2021

____________________

Konsultan Tulisan III / Spesialis ESL - Universitas Texas A&M (Stasiun Universitas)

Sapanjang waktos

rentang gaji: $ 35,568.00 - $ 42,868.80

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: 1 / 30 / 2022

kontak: Nancy Vazquez (nvazquez @ tamu.edu)

___________________

Spesialis Tulisan Akademis pikeun ngadukung Pusat Sumber Belajar, Yayasan Henry M. Jackson pikeun Kamajuan Kedokteran Militer

POSTING KERJA

Bates waktos: Laines

____________________

Koordinator Pusat Tulisan, Nevada State College

Sapanjang waktos

gaji: $42,000

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: Buka dugi dieusian

____________________

Diréktur Pusat Tulisan, Universitas Avila

Sapanjang waktos

Tumbu ka POSTING

Tuntas pikeun aplikasi: Buka dugi dieusian