Writing Center Journal mangrupikeun publikasi anu disponsoran IWCA.

WCJ diterbitkeun dua kali taunan.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan jurnal, kalebet kumaha cara ngirimkeun tulisan atanapi marios kanggo dipertimbangkeun, mangga buka WCJhalaman wéb: writingcenterjournal.org or klik di dieu.

 

____________________

 

Peer Review mangrupikeun publikasi anu disponsoran IWCA. 

TPR nyaéta téks wéb online, aksés kabuka, multimodal & multibasa pikeun promosi beasiswa ku praktisi lulusan, sarjana, sareng SMA sareng kolaboratorna.

 

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan jurnal, kalebet kumaha cara ngirimkeun tulisan atanapi marios kanggo dipertimbangkeun, mangga buka TPRhalaman wéb: thepeerreview-iwca.org or klik di dieu.