Pikeun MACA

Bacaan pikeun Kaadilan Kaum

Pustaka Annotated tina IWCA SIG ngeunaan Antiracism Activism (2014)

Jurnal Pusat Nulis

Beasiswa Pusat Penulis Anu sanés, Panilitian, Pustaka

  • IWCA Award-Menang Artikel jeung buku
  • Buku pustaka anu teras diénggalan buku-buku Pusat Nulis
  • nu Proyék Panilitian Pusat Nulis, anu asalna di Universitas Louisville di 2000 sareng dihijikeun ka Universitas Arkansas Little Rock sababaraha taun ka pengker, ngusahakeun ngadokumentasikeun sajarah pusat nyerat di Amérika Serikat sareng sacara internasional. Proyék kalebet sajarah lisan ti para ahli pusat nyerat pangaruh, arsip bahan-bahan anu aya hubunganana sareng pusat penting, sareng survey tolok ukur inpormasi anu aya hubunganana sareng ngarahkeunnana sareng damel di pusat nyerat. Situs wéb WCRP Survey nyaéta Ieuh. Kontak Allison Holland kanggo inpormasi ngeunaan WCRP atanapi Harry Denny ngeunaan Survey WCRP.

Telepon Pikeun Proposal

Sambungkeun ONLINE

  • WCENTER Listserv: WCENTER mangrupikeun milis pikeun ahli Pusat Nulis di panjuru dunya. Pikeun ngalanggan WCENTER, kontak Elizabeth Bowen elizabeth.bowen@ttu.edu. Pikeun ningali arsip, anjeun tiasa buka http://lyris.ttu.edu/read/?forum=wcenter. Upami anjeun hoyong ngirim pesen ka daptar, cukup alamat surélék anjeun saluyu: wcenter@lyris.ttu.edu. Punten perhatoskeun: WCENTER sanés organisasi resmi IWCA. IWCA henteu sedeng éta atanapi ngadalikeun sérver tempat cicingna.
  • SSWC Listserv: SSWC mangrupikeun milis kanggo nu nomber duana diréktur pusat nyerat sakola. Pikeun ngalanggan SSWC-L ngirim email ka LISTSERV@LISTS.PSU.EDU jeung “Langganan SSWC-L nami Anjeun" dina awak pesen.

Sambungkeun di Jalma

  • Konperénsi Taunan IWCA
  • IWCA Kolaborasi @ CVs
  • IWCA Summer Institute
  • Kajadian Afiliasi
  • Konperénsi Nasional ngeunaan Pangaosan peer in Writing (NCPTW)
  • Administrator Program Nulis