IWCA mangrupikeun bumi organisasi pikeun dua jurnal pusat nyerat: Jurnal Pusat Nulis jeung The peer Review.

Jurnal Writing Center

Jurnal Pusat Nulis parantos janten jurnal panilitian utama komunitas pusat nyerat ti saprak 1980. jurnal ieu diterbitkeun dua kali taunan.

Pesen ti éditor ayeuna, Pam Bromley, Kara Northway, Eliana Schonberg, sareng editor buku ulasan Steve Price:

Kami komitmen pikeun nyebarkeun panalitian empiris anu kuat sareng beasiswa teoritis anu aya hubunganana sareng pusat nyerat. Salaku tambahan, urang narékahan ngawangun komunitas panilitian anu langkung kuat pikeun pusat nyerat. Pikeun tujuan éta, kami komitmen kana tilu prakték konci. Kami bakal:

· Nyayogikeun tanggapan anu bermakna dina sadaya naskah, kalebet anu urang pilih pikeun ditolak.

· Jantenkeun sayogi sareng tiasa diaksés dina konperénsi pusat nyerat régional sareng internasional.

· Koordinat acara pamekaran propésional anu aya hubunganana sareng Jurnal Writing Center sareng komunitas panilitian urang.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan jurnal, kalebet kumaha cara ngirimkeun tulisan atanapi marios kanggo dipertimbangkeun, mangga buka WCJhalaman wéb: http://www.writingcenterjournal.org/.

WCJ tiasa ditambihan ka anjeun Paket kaanggotaan IWCA.

WCJ geus aya téks lengkep ti JSTOR ti taun 1980 (1.1) ngalangkungan terbitan anu pang anyarna.

Cara séjén pikeun aksés WCJ tiasa dipendakan dina halaman wéb: http://www.writingcenterjournal.org/find/

The peer Review

TPR mangrupikeun téks wéb online pinuh, aksés terbuka, multimodal sareng multibasa pikeun promosi beasiswa ku lulusan, sarjana, sareng praktisi SMA sareng kolaboratorna.

Kontak pikeun TPR: editor@thepeerreview-iwca.org

TPR dina wéb: http://thepeerreview-iwca.org

jelema nu nyunting: Nikki Caswell

Kanggo inpormasi ngeunaan IWCA Newsletter, Update IWCA, mangga buka Ieuh. Kanggo inpormasi ngeunaan publikasi sanés anu museur kana beasiswa pusat nyerat, didatangan kami sumbers kaca.