The peer Review mangrupikeun téks wéb online pinuh, aksés terbuka, multimodal sareng multibasa pikeun promosi beasiswa ku lulusan, sarjana, sareng praktisi SMA sareng kolaboratorna.

Kontak pikeun TPR: editor@thepeerreview-iwca.org

TPR dina wéb: http://thepeerreview-iwca.org

Editor:

  • Nikki Caswell, Universitas Karolina Wétan (Éditor)
  • Morgan Banville, Universitas Karolina Wétan (Pascasarjana Co-éditor)
  • Yanar Hashlamon, Universitas Negeri Ohio (Pascasarjana Co-éditor)
  • Karen Moroski, Universitas Negeri Michigan (Ngatur Editor)
  • Randall W. Monty, Universitas Texas Rio Grande Valley (Editor Wéb)
  • Rebecca Hallman Martini, Universitas Georgia (Pendiri Editor)