Är bedömningen utanför ditt vanliga styrhus? Verkar det som alltför mycket arbete? Undrar du varför vissa program söker ackreditering för sina kamrater? Om något av dessa är bekant, uppmuntrar vi dig att ställa in måndagen den 14 september när Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies och Shareen Grogan ger detaljerade exempel på vad de gör i sina skrivcentra. Markera din kalender för din tidszon och gå med oss!

11 Stilla havet
12 Berg
1 Central

2 östra

Alla IWCA-medlemmar är välkomna att gå med, så bjud gärna in dina vänner. Detta är en komma och gå-session; om du bara kan delta i en del av webbseminariet är du fortfarande välkommen att gå med oss. Webbinariet kommer att äga rum med Zoom. Kontakta Molly Rentscher, IWCA Mentor Match Program Co-Coordinator, för zoomlänken: mrentscher@pacific.edu