• Datum: 30 september, 1: 30-2: 30 EST
  • presentatörer: Lauren Fitzgerald och Shareen Grogan

IWCA Mentor Match Program Webinar-serien

Beskrivning:

Vi vet alla att det här är svåra tider för skrivcentra och människor i allmänhet. Men vi måste också gå vidare. Hur gör vi det? Vi börjar med forskning om tacksamhet och berättar sedan historier om de (ibland mycket begränsade) resurser och tillgångar som vi måste bygga på. Deltagarna kommer att prata i breakout-rum under andra halvan av timmen. Vårt mål är att ge hopp och bygga gemenskap.

Alla IWCA-medlemmar är välkomna att gå med, så gärna bjuda in dina vänner. Detta är en komma och gå-session; om du bara kan delta i en del av webbseminariet är du fortfarande välkommen att gå med oss.

Vänligen kontakta Molly Rentscher (mrentscher@pacific.edu) för ytterligare information.