Writing Center Journal minangka publikasi sing disponsori IWCA.

WCJ diterbitake kaping pindho saben taun.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan jurnal kasebut, kalebu cara ngirim artikel utawa review kanggo dipertimbangkan, bukak WCJsitus web: writingcenterjournal.org or klik kene.

 

____________________

 

Peer Review minangka publikasi sing disponsori IWCA. 

TPR minangka teks web online, mbukak-akses, multimodal & multibasa kanggo promosi beasiswa dening lulusan, sarjana, lan praktisi sekolah menengah lan kolaboratore.

 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan jurnal kasebut, kalebu cara ngirim artikel utawa review kanggo dipertimbangkan, bukak TPRsitus web: thepeerreview-iwca.org or klik kene.